- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laca891 #54271 üzenetére
Nálam semmi probléma de hát még 900 kilométer sincs benne.
A kuplung jó, a váltó is hibátlan. Jó rövid fokozatok, városban kiválóan ki lehet használni. Egyenlőre nagyon meg vagyok vele elégedve.
A csomagtér nem egy hangár, de érezhető az 50l plusz a régihez képest. A hely jóval több, az utastérben is. Az ülés elég kényelmes, van oldaltartása is, bár magamból kiindulva, szerintem egy 100 kilós embernek már szűk. Nagyon jól be tudtam lőni, az ülés, kormány pozíciót, baromi komfortos vezetni. A régi sem volt kutya de ez hihetetlen milyen fordulékony. magam körül megfordulok vele
Az elektornikus izébizékkel is megbarátkoztam, egyedül a táblaferismerőt lőném ki ha azt külön lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest