- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
2ozzmexy #49333 üzenetére
EBC-t nem a tartóssága miatt vesz az ember, hanem hogy kifejelje a szélvédőt.
Nem csak nagyobb a súrlódási együtthatója, hanem a hőterhelést is sokkal jobban bírja, nem kezd el fadingelni, mint a kommersz betétek. Persze emelett sokkal jobban porol, meg kopik is.ncc1701: Persze, én mint wannabe szerelő sem veszek mindenből gyárit, az igényeim szerint osztályozom, hogy miből milyet érdemes választanom. Pl. az említett EBC fék még jobb is, mint a gyári, de olajszűrőből meg csak is Hondát veszek.
De a 125-ös ETZ-mnél is ugyanezt csináltam, volt, amiből gyári bontottat vettem (km-óra), volt, amiből utángyártottat (hátsó lámpa), és volt, amiből a magyar hobbista terméket választottam (elektronikus gyújtás). -
válasz
2ozzmexy #49333 üzenetére
..nem kell kötözködni, én a tapasztalataim írom le. Azt is tudom, h egyik autógyártó sem gyárt féktárcsát, olajat, kuplungszettet stb. Hiába megfelelő a paramétere pl. a Castrol váltóolajnak, nem jó a Passatba, a gyári VW olaj meg igen, pedig a VAG nem gyárt olajat. Vagy hiába vettem meg a beszállítói Denso utastér ventilátort 35eHUF-ért csak két évet bírt, ugyanez a gyártó terméke már VAG logóval igaz, h 85eHUF de 1enlőre műxik, teszi a dolgát, két év után is.
A magyarázat meg ott van tboldi írásában: "autógyárak általában komolyabb minőségbiztosítást követelnek meg a gyári alkatrészeknél"
na, ezt tükrözi az ár különbözet is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest