Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
DeadMeat #4843 üzenetére
Azért ez erős sarkítása annak amit írtam. Adott helyzetben a passat nem tudott tovább tolni, lehet leszarta, lehet nem akart visszaváltani, lehet hogy szét volt már ütve. A golf is lehet hogy elvette 160-nál. Amiről írni akartam, hogy az az alapvető tévképzet, hogy ezek az autók nem mennek, pedig 1,4-16-os autók közül nem sok van ami megszorítja a szívó benyások közül. Alatta meg kb. semmi.
Ennyi történt: Jöttek toltak le, én is nyomtam, és már annyira nem akartak/tudtak letolni.
Nem az volt a célja a hsz-nek, hogy kinyilvánítsam hogy mennyire verhetetlen autó a swift, mert nem az. Megjártam, néhányszor Belgiumot, 1,9 jtd stiloval, meg 1,8-as benyás kókusszal, tom hol a helye a szuszkának. Aki nem vezetett még, az nem annyira tudja -
divot
veterán
válasz
DeadMeat #4843 üzenetére
Hát, az 1.3-as tényleg nem egy erőművész: egyszer-kétszer kíváncsiságból meghajtottam, de 160-ról 180-ra egy örökkévalóság alatt mászott föl.
130-140-et szereti, fölötte irdatlan sokat is fogyaszt, mert magas a kasztni.Az 1.5-el még nem próbáltam ki a dolgot, mert alig 600 km van benne: az biztos, hogy sokkal könnyebben beleszaladt a 160-ba, amikor hagytam neki egyetlen alkalommal. Majd egy hónap múlva kiderül, hogy mit bír.
-
Khelben
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Napelem
- Ukrajnai háború
- PlayStation 4
- Elektromos autók - motorok
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest