Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 2ozzmexy

senior tag

válasz AMD Power #47449 üzenetére

Ha felszereltségben is több (főleg biztonsági extrákban) akkor abszolúte... 4WD-t meg az Automataváltót engedd el, de a többi adja.
    Neked is ugyanazt tudom mondani, mint korábban simonjoe-nak, működő klíma (ha lehet automata), 4 lufi, ABS+EBD+ESP, 4 vellanyablak, ez alatt nem érdemes használtautót venni 2020-ban. Ha jobban belegondolsz ezeket a full extrás F Astra is tudta... :K (Az EBD és az ESP kivétel)

@ncc1701: Azért ne keverjük a szezont a fa***mmal, Mezőkövesden például lehet élni klíma nélkül, ott a 20perces dugó is olyan ritka mint a leánykollégiumban a figymacsattogás, de ettől még kényelmi szempontból jobb... Azért amikor az M0-n egy vezetésre genetikailag alkalmatlan szőröstalpú román felborul és ezért 500ember áll 1,5 órát, akkor a klíma must have, ebben igazad van. Ezért sem mindegy ki merre járkál, pjen-nek is igaza van abban hogyha kicsi távokat mész (mint Te), akkor mire lehül az utastér addigra ott vagy és csak a benzint pazaroltad. A hőérzetünk is más, vannak akik fázósak és 28fokban sem klímáznak, van aki (mint Te és én) 25 fok felett elkezd izzadni és (ugyan még extraként nem létezik, de a vízágy után szabadon) vízülésben érkezünk a célhoz... eléggé ciki amikor üzleti megbeszelésére mész és azzal kezded hogy ledobod a vizes pólód és felveszel egy száraz inget...

@Dvix: Mégis "porolót" vettél, nem? ;] Amúgy egy racionális választás a faceliftes SX4, no nem az AT meg a 4WD, de kéziváltó+2 kerék hajtással, abszolúte korrekt, egészen gazdagon felszerelt. (2 guriga kicsit erős érte, de ugyanennyiért kapsz Auris-t is középfelszereltséggel alapmotorral)

@pjen: Valószínűleg azért, mert b@**nak töltetni a klímát, vagy mert kompresszort is cserélni kellene ami már zsebbe nyúlós vagy a legextrémebb magyarázat (máig nem értem, lehet nem is akarom): "többet eszik vele városban..." Mellesleg nem akkor kell a klíma amikor mozgásban van az acél, hanem amikor 30 alatt csorogsz, vagy amikor 50 fölé nem igazán gyorsulsz és minden villamosmegállóhoz 3 lámpa tartozik... és az 50 fokra felmelegedett utastér kiszellőztetéséhez kellene 3 cunami... nah akkor fújhatod a leengedett ablakot.

@eami: Nem lomhább ha karban van tartva és fel van töltve/ki van cserélve a kompresszor... sokan csak oáig jutnak vele hogy "valahol elengedte a gázt", tehát sóherek rákölteni 50-60ezret hogy kijavítsa egy szakműhely és újra feltöltse... nepperek jelmondata: "csak rá kell tölteni" (ezen mindig akkorát szoktam röhögni h nem értik miért fetrengek még fél órát utána a földön röhögőgörcsben... ;] )

[ Szerkesztve ]

"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

• Dvix

senior tag

válasz AMD Power #47449 üzenetére

Én személy szerint 2 milláért keresnék :B Ennyiért már 1.6-os motor és 4WD is belefér :B
    [link]

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés