Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
gvandor
csendes tag
Valahol a yastban van a hálózatoknál, hogy kiválasztom a network-manager módot. Csak így van felhasználónév+jelszó beállításos DSL, tudomásom szerint ez a pppoe kapcsolat. Ugyanaz a szokásos beállítóablak, ami van az összes Buntuban (kivéve a gnome környezetet), Mintben, Zorinban. Azokban működik, de Debian xfce-ben sem kapcsolódott, meg Suse-ben sem. A 13-as Suse-ben már régebben is volt ezzel másnak is gondja, itt a prohardveren írták, de akkor sem volt megoldás.
-
gvandor
csendes tag
Megoldódott, eldugták a képernyő felbontást, a yastban nincs benne. Ahogy alul kinyitom a panelt, bal oldalt van egy ikon, amin alapértelmezett beállításoknál nem látszik, hogy beállításokat tartalmaz. Még ott sem látszik egyből, görgetni kell. Megtaláltam, most már csak annyi a gond, hogy nincs netkapcsolat. Beállítom a DSL-t (felhasználó és jelszó), de nem tud kapcsolódni. Több más linuxnál működik, de Suse 13, Leap, és Debianban nem jön össze.

-
gvandor
csendes tag
Sziasztok
Szégyenlem, de a legújabb Suse (leap) telepítése után nem találom, hol tudom a képernyő felbontást állítani. Nekem túl apró minden, ezért minden linux telepítése után legelőször lecsökkentem a felbontást. Hiába keresem a yastban, meg bárhol, nem találom. A korábbi Suse-ban simán ott volt a hardver résznél, meg más OS-nél is.

-
gvandor
csendes tag
Nekem eddig a KDE felület csak Suse-ban tetszett (13,1), abban viszont nagyon. A sok beállítás inkább előny.

Ha nem telepítettél másik drivert, akkor a nyílt meghajtót használja. Ahol lehet telepíteni másikat, gondolom ott lehet váltani is, szóval, ha felraksz másikat, tudni fogod, hol nézheted meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest