Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robooster
csendes tag
Modprob az van , és bővebben, a hogyannal pl.? Mert a modulokat beolvassa és még sem megy. Csak azt még nem értem, ha van rtl2832.ko akor miért használja az rtl2830.ko drivert és tuner driver is van az e4000 és még sok társa *.ko és mégsem jó! Nem birom üzembe állitani. help please!!!!
-
robooster
csendes tag
Hello mindenki! Nekem az lenne a kérdésem, hogy van 1 dvb-t karim rtl2832u és suse linux 12.3, amikor csatlakoztatom az eszközt beolvas mindenféle modulokat, visszont a dev könyvtárban nem jelenik meg dvb eszköz és a kaffeine sem látja.Viszont a yastban sem tudom a tvkártya menü allatt hozzáadni, mert nincs ilyen tipus a listában. Tudna nekem segiteni valaki ebben? a beolvasott modulok-

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A dmesg most már több hibát is kiir.