- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
robooster
csendes tag
Modprob az van , és bővebben, a hogyannal pl.? Mert a modulokat beolvassa és még sem megy. Csak azt még nem értem, ha van rtl2832.ko akor miért használja az rtl2830.ko drivert és tuner driver is van az e4000 és még sok társa *.ko és mégsem jó! Nem birom üzembe állitani. help please!!!!
-
robooster
csendes tag
Hello mindenki! Nekem az lenne a kérdésem, hogy van 1 dvb-t karim rtl2832u és suse linux 12.3, amikor csatlakoztatom az eszközt beolvas mindenféle modulokat, visszont a dev könyvtárban nem jelenik meg dvb eszköz és a kaffeine sem látja.Viszont a yastban sem tudom a tvkártya menü allatt hozzáadni, mert nincs ilyen tipus a listában. Tudna nekem segiteni valaki ebben? a beolvasott modulok-

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A dmesg most már több hibát is kiir.