Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
-
daninet
veterán
Én most várok egy kicsit, azon a soft crash-en kívül a problémák grafikai jellegűek amelyek nem nagyon érdekelnek.
Ha nem válik be a kde6 ideiglenesen feldobok egy xfce-t vagy hasonlót amíg peccselik. vagy teljes rice hyperlanddel
Illetve B tervnek ott a snapper, visszemegyek egy korábbi verzióra és nem frissítek 2-3 hónapig
-
daninet
veterán
az update teljesen összekakilta a rendszert mert az sddm-et nem jól frissíti le.
Szóvalsudo zypper dupaztán újraindítod, csak shell lesz semmi más és mégegyszer frissíteni kellsudo zypper dup, mégegyszer újraindít és akkor oké lesz.Szerintem korán volt a dolog. Paneleket nem lehet átméretezni, hiányzik az átméretező sáv, ott kellene legyen a panel és a lebegő ablak között. A transparent / opaque dolog egyáltalán nem működik, egyik opcióban sem átlátszó kicsit sem.
Az előbb megnyitottam okulárban egy PDF-et és összekakilta magát, kellett egykillall plasmashellkstart plasmashell
mert nem lehetett semmire kattintani, olyan volt mintha nem lennének ablakok nyitva.Hónapok óta ígérgetem hogy váltok slowroll-ra, de szeretem ha fáj
csak tudnám miért a munka számítógépemen kísérletezek
-
daninet
veterán
Megjött a Plasma 6 Tumbleweed-re
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Tumbleweed, nvidia kártya a zárt driverrel. Két monitorom van, az egyik hdmi a másik display port. Teljesen random, hogy melyiket inicializálja indításnál először és amikor a DP monitorral teszi (ami az elsődleges képernyő) akkor a másodlagos képernyő üres marad, a widgetjeim nem jelennek meg ott, a háttérkép sem. Tudok ablakokat oda húzni, de minden panelemet rádobálja az elsődleges monitorrra.
Csak akkor jó a desktop, ha először a hdmi monitort inicializálja ami a másodlagos, majd a DP monitort ami az elsődleges. Lehet ezt valahogy valami konfiggal erőltetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest