- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1221
lelkes újonc
válasz
urandom0
üzenetére
Windows gondolat már vagy tíz éve lehetett.
Viszont Slowroll a mai frissítésekkel minden plasma 6 hibát kijavított amit én tapasztaltam. Igazán gyorsak voltak, csak pár napja van plasma 6. Ha találkozom még valami egyébb hibával megosztom, hátha valakinek érdekes lesz. Számlázó, iroda, média eddig is renben működött. Egyébként mindig rendszeresen van biztonsági mentésem, a futó rendszert kimásolom egy külső tárolóra, amit egyben indíthatóvá is teszek. Mindenesetre sajnáltam volna, ha megszűnik a suse. Mégegyszer kösz a barátságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont Slowroll a mai frissítésekkel minden plasma 6 hibát kijavított amit én tapasztaltam. Igazán gyorsak voltak, csak pár napja van plasma 6. Ha találkozom még valami egyébb hibával megosztom, hátha valakinek érdekes lesz. Számlázó, iroda, média eddig is renben működött. Egyébként mindig rendszeresen van biztonsági mentésem, a futó rendszert kimásolom egy külső tárolóra, amit egyben indíthatóvá is teszek. Mindenesetre sajnáltam volna, ha megszűnik a suse. Mégegyszer kösz a barátságot.