Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
butcher eu
senior tag
köszi a segítséget, kb edíg eljutottam,
"Vezeték nélküli fül, majd hozzáadás, ott pedig már csak a szokásos jelszó, titkosításos dolgok kellenek"
de mik azok a szokásos dolgok amik ott kellenek, mert win alatt semmi nem kellett csak egyszer csatlakozni ahoz amit autómatikusan megtalált, és kész.
nem tudom mit kell csinálni
ja amúgy KDE
-
butcher eu
senior tag
válasz
butcher eu
üzenetére
ja és ha bekapcsolom a wifit, csak a bluetooth ikon jelenik meg
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
full kezdő vagyok linuxból, az lenne a kérdésem, mit csináljak ha a frissen telepített rendszer (suse 11.4 ) nem talál wifi jelet. pedig van mert a telómmal fogom.
be kell állítani velemit? vagy telepíteni kell?
a laptopom típusa:
hp compaq cq 56-160sh
a hp oldalán nem mutat hozzá drivert. lehet hogy nincs is?
vagy nem kell hozzá? mert a laptop új, linuxal vettem és semmi lemezt nem kaptam hozzá.
tettem rá egy vint, de meggondoltam magam, szeretném megismerni a linuxot ezért telepítettem a legújabbat.a válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest