Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
zLegolas
üzenetére
Amikor fordítanám, fel is ajánlja, hogy kikapcsolhatom a verzióellenőrzést a --disable-gcc-chgecking paraméterrel, de próbálkoztam extralibdirrel (usr/lib64 és X11R6/lib64 azt hiszem), és verziófelülbírálással is, de nem ment sehogysem. Most nem vagyok otthon, de olyan hibákat dob, hogy a fordítóm, illetve a kernelem nem támogatja a mmx, sse, stb stb utasításokat, és nem talál fájlokat, holott simán ott vannak. Majd leírom részeletesen.
Ati 9550-em van (9600-os biossal
). A glxgears megy, ha arra gondoltál.
Hogy mit csinálsz? Szerintem szépen teszed amit kell.
Egyébként egy általános fordítás esetében a configure a gépedhez optimalizálja a forráskódot, a make lefordítja, a make install meg a helyükre pakolgatja a megfelelő fájlokat. Úgy nagy általánosságban.
Igen, ezekkel tisztában vagyok nagyjából, csak mint (leendő) programozó szeretem teljesen átlátni a rendszert userként, hogy mit hogyan hova miért. Meg akkor van gond, mikor valami nem a papírforma szerint halad.
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). A glxgears megy, ha arra gondoltál.