- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Igazából mindent leírtál, amit én is tapasztaltam, kivéve a lagolást meg a Steam hibákat. Ezekkel nem volt gondom. A Wifire kíváncsi vagyok, majd feltelepítem a laptopomra, hogy hogyan tudom beállítani, mert ott egy adott Broadcom chip típushoz kell mindig Debianon is vadásznom egy csomagot, amivel életre kel.
Régen volt opensuse.hu, de már nem él.
Kár. Redditen van egy subreddit, amire pár napja csatlakoztam, de eddig szerencsére válaszolgatnak és kultúrált formában, ami pozitív.Amivel az Ubuntu egyértelműen kiemelkedik, az a support... ott az ubuntu.hu vagy bármelyik más fórum. De megmondom őszintén mióta az Amazonhoz közel került... nem bízok benne. A SUSE és a Debian, amikben bízok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Audio-Technika ATH-M40x monitor fejhallgató
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kár. Redditen van egy subreddit, amire pár napja csatlakoztam, de eddig szerencsére válaszolgatnak és kultúrált formában, ami pozitív.