- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Igazából mindent leírtál, amit én is tapasztaltam, kivéve a lagolást meg a Steam hibákat. Ezekkel nem volt gondom. A Wifire kíváncsi vagyok, majd feltelepítem a laptopomra, hogy hogyan tudom beállítani, mert ott egy adott Broadcom chip típushoz kell mindig Debianon is vadásznom egy csomagot, amivel életre kel.
Régen volt opensuse.hu, de már nem él.
Kár. Redditen van egy subreddit, amire pár napja csatlakoztam, de eddig szerencsére válaszolgatnak és kultúrált formában, ami pozitív.Amivel az Ubuntu egyértelműen kiemelkedik, az a support... ott az ubuntu.hu vagy bármelyik más fórum. De megmondom őszintén mióta az Amazonhoz közel került... nem bízok benne. A SUSE és a Debian, amikben bízok.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Jogász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Rally
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kár. Redditen van egy subreddit, amire pár napja csatlakoztam, de eddig szerencsére válaszolgatnak és kultúrált formában, ami pozitív.