- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
pengwin #4068 üzenetére
Köszi. Ezt észben tartom akkor a következő újratelepítés esetére.
Igazából most, mikor újratettem a rendszert, már valamennyire ránéztem, mit akar a subvolume-okkal kezdeni. Elvileg alapból snapshotba akarta menteni a /home tartalmát is. VISZONT ekkor még nem adtam meg, hogy a /home másik eszközre megy, szóval nem tudom törölte volna-e magától.
Mindenesetre, ha nem töröli magától a másik meghajtón lévő sv-ok mentését, akkor már érthetővé válna számomra, miért telt be olyan hamar a 190GiB. Jelenleg 180GB szabad hely van a root partíción, szóval bizakodok, hogy nem lesz újabb baleset.
Ha szabad kérdezni, mi vett rá arra, hogy dobbants? A napokban a betelős eset után én is felraktam egy Ubuntut, de nem voltunk sokáig jó viszonyba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest