Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
szundybence #3468 üzenetére
Ez így nagyon nem igaz amit írsz. Olyasmi mint " az ki van zárva mert én nem tudok róla" vélemény. Igenis jó rendszer a SUSE csak ismerni kell. Itt is igaz az a mondás ami szerint olyan Linuxod van amennyire értesz hozzá. Én kipróbáltam, sőt valamikor régen SUSE-val kezdtem de mégsem jött be. Nem szidom hanem inkább csendben feltettem egy Fedorát
-
törölt tag
válasz
Kedves Bence! Hidd el maximálisan tiszteletben tartom a véleményed miszerint a Te megítélésed szerint nem való a Süsü kezdőknek.Egyetérteni ugyan nem feltétlenül tudok vele de elfogadom és nem akarlak meggyőzni az ellenkezőjéről.
Kérlek a felszínes tájékozottságoddal ne tégy megalapozatlan kijelentéseket.Tudod a puding próbája az evés.Feltéve,hogy hagyják-e ,hogy megkóstold egyáltalán!A Suse nem tehet róla,hogy nem szánsz a weboldalára 10 percet!
-
Vladi
nagyúr
válasz
Nem, csak szundybence-nek nem ajánlott. A többiek meg csak-csak fel tudnak venni egy tárolót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Drón topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- BestBuy ruhás topik
- Rendszergazda topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest