Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Anubis_9
üzenetére
ezt az IGP-t támogatja a kernelbe épíett driver, nekem is hasonló van a laptopomban (core-i5 520m), és azzal tökéletesen mennek (igaz kubuntu alatt) a videók és a flash is. melyik kernellel használod, melyik opensuse-t?
vlc-hez felvetted a külső szoftvertárolót? esetleg érdemes lenne abból frissíteni, ha még nem. illetve én kipróbálnám, hogy a vlc beállításaiban a video output-nál xv (általában alapértelmezett) helyett a gl vagy gl2-re mit csinál. illetve esetleg próbálj meg valami másik lejátszót is, hátha azzal jobban megy. én smplayer-t használok, az gyönyörűen visz mindent, csak azt hiszem ez nincs benne az opensuse alaptárolójában, fel kell hozzá venni valamelyik közösségi tárolót.flash mondjuk érdekes kérdés, de először nézzük meg a videót meg lehet-e szerelni valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő