- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szundybence
aktív tag
válasz
Dhampir #3452 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Közben felraktam a 13.2-est egy külön partícióra. netem nincs, mert nem ismerte fel a notesz wifijét. De azt sem tudom mit raktam fel, mert például nem kérdezte meg, hogy 32, vagy 64 bitest akarok-e. A KDE volt az alap, hát azzal ment, de nem tudok mt kezdeni a képernyőn erőszakosan mindent eltakaró módom azzal a beállító dologgal. Próbáltam átrakni a tálcára, vagy legalább azt, hogy ne legyen legfölül, de nem sikerült. A többit pontokba szedve:
1 nincs wifim, nem tudok internetezni.
2 nem hivatalos csomagot ppa-hoz hasonlóan hogyan tudok beállítani automatikus frissítésre?
3 ezek szerint nem ismered a Systemback nevű programot. Sajnos itt én nem találok olyasmit amit az tud. Például most raktam át vele az egyik winyóról egy másik winyóra a rendszert, mert szükségem volt a winyóra egy másik gépen tárolónak. Itt ezt én egérrel kattogtatós és bolondbiztos módon sehogyan sem tudnám megoldani. Erre kérdeztem rá. És még kíváncsi is vagyok, hátha van ilyesmi program itt is.
4. OK, itt is megkaptam rögtön a választ, jó lesz ez így. Viszont a HUP-ra többször megpróbáltam beiratkozni, még csak választ sem kaptam.
5 az Ubuntunál is az XFCE-t használom. Ha itt is azt akarom, akkor újra kell installálnom az egészet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen monitort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest