Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
Én is feltelepítettem a 12.3 64bit-s verziót, és semmi problémát nem tapasztaltam idáig, már minden egyéb programot felraktam amit én használok, pl. Krusader, Handbrake, Skype 4.1 webcam is működik, Tomahawk, Asunder, Smplayer2, Google Earth, Google Talk, FileZilla, Avidemux, hivatalos Nvidia driver, Audacity.
Működik a 2 monitor kezelés is Nvidia driverben.
Amit tapasztaltam a rendszerrel hogy talán egy picit gyorsabb, de lehet mert most még friss
Az én részemről 5ből 5-s a rendszer

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs