Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nyomtatóvásárlás előtt állok, és már vannak konkrét jelöltjeim is, de kissé tartok attól hogy amit leginkább kinéztem az nem működne 100%-ban openSUSE 12.2 alatt, ezért vásárlás előtt szeretném a tanácsotokat kérni.

Jelenlegi kiszemeltem egy Samsung SCX-3400 lézeres multi [link] most ez az első számú jelöltem, előtte egy Samsung ML-2160-as sima lézernyomtatóban gondolkoztam, ami kapcsán a Samsung Linuxos driverét le is szedtem és fel is raktam már.
Hosszas mérlegelés után úgy döntöttem hogy multifunkciósat szeretnék inkább, de ha lehet lézereset, ezért nem HP, pedig a HP-nak elég jó támogatása van, ezért azt nyugodtabban venném meg, de én ritkán nyomtatok, nekem a lézernyomtató lenne ideális, az meg HP-bből horror áron van.
A gondom nem is a nyomtatással lenne, hanem attól félek hogy a szkennerként nem fogja felismerni a Yast.
Azért tartok ettől, mert (mint írtam elvileg fent van a Samus driver) a Yast nyomtatóbeállításainál megvan mindkét Samsung nyomtató nyomtatósora, de a szkennerek között nem találtam az SCX-3400-ás Samsungot, csak pár 4000-es sorozatú van a szkennerek listájában azzal hogy a "xerox mtp illesztőprogram megfelelő funkcionalitást biztosít"...Szóval a nyomtatók között megvan a típus, a szkennerek között nem, és ez a problémám, mert nem tudom hogy meg merjem-e venni a cuccot, egy ubuntus leírást találtam már, [link] de abból nem tudom mi használható openSUSE alatt...

Találtam egy openSUSE-s infót is, de nem tudom hogy ez megoldás lenne-e [link]
Nem szeretnék belefutni abba hogy megvan a cucc és nem tudom használni, ezért bármilyen tanácsot/infót előre is nagyon szépen köszönök!

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD FX
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest