Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svili
tag
Ma délután 15h körül töltöttem le a 12.1 verziót, rögtön kiírtam az iso file-t és elindítottam. Ezt a hozzászólást is SUSE alól írom - igaz nincsen telepítve, "csak" a live CD-ről fut..
A laptomon Windows 7 Home Premium van, amivel elégedett is lennék, de most elgondolkodtam,hogy telepíteni kéne a 12.1-et is.
Van egy kb. 30Gb partíció, ezen voltak tárolva a laptop driverei (gyárilag, by Lenovo..) gondolom ennyi hellyel "megelégszik" a kaméleon..
Tudom, hogy sokszor leírták a Windows mellé való telepítés mikéntjét, én is olvastam erre útmutatót csak sajnos nem tudok olyan jól angolul, hogy mindent megértsek belőle..
Tehát az lenne a kérdésem, hogy ha erre a szabad partícióra telepítem a SUSE-t, akkor a bootloadert automatikusan a jó helyre teszi-e?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest