- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
Üdv!
Nem rég találtam rá a game-re. Egész jó, de merült fel pár kérdés, meg megosztanék néhány tapasztalatot is:
1.: Nekem is szaggat, de az a shader miatt van. Maradéktalanul sajna nem lehet kikapcsolni (fidelity - low) az még mindig shader 1.0. Az egész játék shaderből lett összerakva, és elég gyatrán is néz ki anélkül. :/
Gyakran csinál olyat is (játék vége fele, sok egység) hogy simán menne 20-30 fps-el, de úgy 2mp-enként beszaggat. Fraps mutatja is hogy 20, de még is 2mp-enként meg-meg akad a folyamatosság egy pillanatra.
2.: 500-as egység limittel 3 enemy ellen 2Gb ram-ot foglal. Ezt a pályát már 4 napja tolom, mikor is arra lettem figyelmes hogy eltűnt a merevlemezemről a hely. Felkutattam: Doc. and settings-ben a suprame mentései: 10Gb
Egy mentés 300Mb. Most már tudom miért tart ilyen sokáig a save game.
3.: Nektek is előfordult, hogy nem lehetett mozgatni ez egységeket vagy fél percig?
Minden működik, csak mozgatni nem tudod őket, állnak, vagy azt csinálják amit előtte és nem módosítanak.
Sokszor bug-os. 50 Gunship-et össze-vissza pakoltam a carrier-ekbe, mikor is eltűntek. Maradt 4.
4.: Verzió: 1.5.3596. Neten mindenféle össze-vissza verziók vannak, rendszertelen jelöléssel. Van olyan amit simán pl. v.3233 jelöléssel van, vagy beta 3.0v
, az én verziómhoz közelit csak egy újabbat találtam, 1.5.3599. Ez ennyit is változtat? négy százezred??
5.: Kamera rendeszer ál-forgatható, fix útvonalú. Gondolom így oldották meg a 8000 egységes játékot. Normál nézetben mindig csak egy töredékét láthatod az akciónak. Szép is lenne ha szabad 3D-s lenne, és ott úgy és oda forgatod ahova csak akarod. Pl. Horizontra nézve, távolsági köd nélkül.
Vagy csak én vagyok béna és lehet azt rendesen forgatni? (nem a del insert gombokra gondolok ami függőleges tengely körül körbeforgat...lol)EK: Ki. De nem fagyás, inkább csak simán kidob a win-be egy error üzenettel.
Új hozzászólás Aktív témák

- Trollok komolyan
- Tudományos Pandémia Klub
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Horgász topik
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy mentés 300Mb. Most már tudom miért tart ilyen sokáig a save game.