Új hozzászólás Aktív témák

• Jazz

veterán

válasz dangerzone #484 üzenetére

Üdv!

Nem rég találtam rá a game-re. Egész jó, de merült fel pár kérdés, meg megosztanék néhány tapasztalatot is:

1.: Nekem is szaggat, de az a shader miatt van. Maradéktalanul sajna nem lehet kikapcsolni (fidelity - low) az még mindig shader 1.0. Az egész játék shaderből lett összerakva, és elég gyatrán is néz ki anélkül. :/
    Gyakran csinál olyat is (játék vége fele, sok egység) hogy simán menne 20-30 fps-el, de úgy 2mp-enként beszaggat. Fraps mutatja is hogy 20, de még is 2mp-enként meg-meg akad a folyamatosság egy pillanatra. :F
    2.: 500-as egység limittel 3 enemy ellen 2Gb ram-ot foglal. Ezt a pályát már 4 napja tolom, mikor is arra lettem figyelmes hogy eltűnt a merevlemezemről a hely. Felkutattam: Doc. and settings-ben a suprame mentései: 10Gb :Y Egy mentés 300Mb. Most már tudom miért tart ilyen sokáig a save game.
    3.: Nektek is előfordult, hogy nem lehetett mozgatni ez egységeket vagy fél percig?
    Minden működik, csak mozgatni nem tudod őket, állnak, vagy azt csinálják amit előtte és nem módosítanak.
    Sokszor bug-os. 50 Gunship-et össze-vissza pakoltam a carrier-ekbe, mikor is eltűntek. Maradt 4. :F
    4.: Verzió: 1.5.3596. Neten mindenféle össze-vissza verziók vannak, rendszertelen jelöléssel. Van olyan amit simán pl. v.3233 jelöléssel van, vagy beta 3.0v :F, az én verziómhoz közelit csak egy újabbat találtam, 1.5.3599. Ez ennyit is változtat? négy százezred??
    5.: Kamera rendeszer ál-forgatható, fix útvonalú. Gondolom így oldották meg a 8000 egységes játékot. Normál nézetben mindig csak egy töredékét láthatod az akciónak. Szép is lenne ha szabad 3D-s lenne, és ott úgy és oda forgatod ahova csak akarod. Pl. Horizontra nézve, távolsági köd nélkül. :D
    Vagy csak én vagyok béna és lehet azt rendesen forgatni? (nem a del insert gombokra gondolok ami függőleges tengely körül körbeforgat...lol)

EK: Ki. De nem fagyás, inkább csak simán kidob a win-be egy error üzenettel.

Új hozzászólás Aktív témák