Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Prémium fizetés nekem is eszembe szokott jutni, amikor felháborító szemét munkát végez a moderáció.
Mai napon, szakmai fórumra betévedt egy angol nyelvű fórumozó, mert egy számára fontos elektronikai kérdésre szeretett volna választ. Csak ezért regisztrált, az én egyik korábbi hozzászólásom miatt.
Válaszoltam egyik, majd másik kérdésére. Még mielőtt a másodikat el tudta volna olvasni, valakinek hirtelen nagyon fontos lett megsemmisíteni mindkettőnk munkáját.
Igen, tudom, hogy magyar nyelvű a fórum. De ilyen úgyis csak nagyon ritkán fordul elő. Láttam már ilyet, válaszoltak neki, nem szakadt össze a szerver.
Most valamiért nagyon fontos volt szemétkedni velem is, meg a külföldi fórumozóval is.
Persze, volt már olyan, amikor engem ért sérelem és várhattam 24 órát is az intézkedésre. De amikor engem kell törölni, az valahogy mindig gyorsabban megy.
Ja, majd pont ezért fogok fizetni, arra várhattok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest