- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Azért a sok marhaságon kívül eléggé kenik a srácok a hw témát is.Lásd csomó minden.Peltieres dolgok,ilyen-olyan-amolyan vízhűtések,meg általában minden.Nem muszáj mindig vérkomolynak lenni.
-
BobMaster
senior tag
A legtisztább az lenne, ha az online tartozkodó házigazdáktól kellene kérni a topicnyitást, és csak a jóváhagyásukkal lehetne hozzászólni :D )
-
Protoss
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
A tiszta megoldás, hogy ki/be lehessen kapcsolni (milyen könnyű másnak munkát adni! :D).
A többi azért buktás szerintem, mert alapban nem rossz a fáradt gőz. (Hiszen mindenkinek máskor van rossz napja vagy másik héten nyer a lottón.) Ha kitiltod az újoncokat, a fáradt gőzből az 1 kicsit diszkriminatív. -
Den
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
3. Mielőtt az illető topicot nyit elgondolkodik:
- egyáltalán mi az amit kérdezni akar_valójában_
- annak van-e értelme
- ha igen, nem lehetséges-e hogy ha megerőlteti magát tudja is rá a választ.
- ha nem, vajon pont egy hw-szájt fáradt gőz rovata az alkalmas hely hogy az ötletet felvesse.
- ha arra jutott hogy azt a topicot itt kell megnyitni, veszi a fáradtságot, és pontosan megfogalmazza a témát, és_leírja_a saját véleményét is, nem csak annyi a topicindító hogy ''a téma adott'' -
Cathfaern
nagyúr
A problémát több féleképp is fel lehetne oldani:
1. Szigorúan törölni a minden fáradt gőz témát. Gyanítom ez sem neked, sem nekem, sem sokaknak nem tetszene.
1.a Ennek egyik alváltozata, hogy csak az újak fáradt gőz témáit törölni. Azt hiszem nem kell magyaráznom, hogy ez milyen ellentétekhez vezetne...
2. Valamilyen korláthoz kötni az ilyen témák nyitását.
2.a Ez a korlát a hozzászólás szám lenne. Valószínűleg elvetélt ötlet, de mivel ez a jog nem igazán életbevágó, lehet hogy ebben az egy esetben működne.
2.b Ez a korlát egy időkorlát. Hátrányát gondolom nem kell magyarázni.
De akkor még ott van az a probléma is, hogy vannak, akik már régóta itt vannak, mégse kiváncsiak a fáradt gőz témákra. Bár talán ezt a legegyszerűbb megoldani (mint ahogy lentebb is javasoltam).
Persze az általam felvázoltakon kívül biztos van még megoldás, csak én nem jöttem rá :F -
kovacsson
tag
szerintem az, hogy sok ''fáradt gőz'' szabadul fel itt, az azt jelenti, hogy egyre több lett az addikt, aki itt vitatja meg élete kérdéseit (is).
viszont az is igaz, hogy ha pl. lenne lehetőség, hogy kikapcsoljam a ''fáradt gőz'' topikokat az adataim alatt, akkor könnyen lehet, hogy kikapcsolnám. és csak akkor mennék oda, ha olyan kedvem lenne éppen.
általában a szakmai topikok miatt nézem meg a ph-t, olyankor kifejezetten zavaró a jelenség. az meg pláne, hogy a szakmai topikokban is a hozzászólások 60-70%-a offolás. -
Den
veterán
''kibeszélje magából a gondjait, megossza örömét? ''
ezzel nincs is semmi baj, anno így működött ez a fórum. Azaz összegyűltek itt emberek, akik a hardver szeretete miatt jöttek ide és ragadtak itt, közös témaként ez kötötte össze őket, de megismerve egymást, úgy gondolták hogy bizonyos nem hardver témában is megosztják gondolataikat a társasággal mert az itt lévő emberek érdemesek rá.
De most vannak akik beesnek, regelnek egy nicket, és első megmozdulásként nyitnak egy fáradtgőz topicot, hogy pi. ki tud debilebb szmájlikat. Meg melyik csajt válasszam, meg az élet értelme.... Ezt komolyan egy eredileg hardver fórumon kell megvitatni, az utóbbi két téma tényleg olyan, amit itt meg lehet válaszolni? És még sorolhatnám a debil témákat... -
rii
nagyúr
egyetértés ... :)
a PH magas szinvonala abban nyilvánul meg, hogy nem tudsz szinte olyan kérdést feltenni, amire ne tudnának válaszolni a tagok....
és szerintem a fáradt göz kovácsolja össze az embereket, mert ott lehet egymással szót válatni, ha ezt máshol tennéd meg, akor az OFF..... -
Szőrös
veterán
Süllyed ? Mé talán léket kapott vagy mi ?
-
KEndre
HÁZIGAZDA
MIÉRT BAJ AZ, ha valaki a hw-ügyek mellett egyéb témákban is képes gondolatait megfogalmazni, igénye van arra, hogy megbeszélje ezeket azokkal, akikhez valamilyen mértékben kötődik is (közösség?), kibeszélje magából a gondjait, megossza örömét? Azt már egy kulturált (demokratikus) lépéssel megoldottuk, hogy aki a főoldalon csak szakmázni akar, nem találkozik a fáradt gőzzel, így tessék ott maradni azoknak, akik csak a magas szintre vágynak. Minket meg hagyjanak békén itt az ''alvilágban''. Süllyed a színvonal? Szerintem a cikkek színvonala megfelel a kényes izlésűeknek is, a hírek is adják azokat az információkat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy naprakészek legyünk a hw ügyekben. A jó színvonalhoz szerintem más kell, nem a Fáradt gőzt kell befagyasztani. Ez a véleményem.
Endre -
twollah
nagyúr
Ehhez csak azt tudom hozzáfűzni, hogy életem második értelmes topicját nyitottam meg az ISO boot CD kérdés ügyben, és még mindig nem kaptam rá használható tippet, tanácsot, leírást, hogy hogy a túróba csináljak olyan CDt.
Ellenben a Fáradtgőz éli világát.
Kezdek nagyon csalódni a PH fórumozó közönségében. -
Protoss
senior tag
Hali!
Hogy szakmai legyek:D, Mi történt a ph!val, mert majd 40 percig (egész pontosan 40 percen át próbáltam) nem értem el?
Üdv -
Den
veterán
vladimir-nek igaza van tényleg sok ***** (moderáltam magam) topic születik mostanában.
-
misimagaki
aktív tag
Mea culpa...
-
Szeni
aktív tag
válasz
misimagaki
üzenetére
Nem smily csak három pont volt ott a továbbgondolkodást elősegítendő.
-
rog
addikt
válasz
misimagaki
üzenetére
hogy nem lattal-e sehol smajlit?
ezt szerintem tudnod kene magadtol is.:) -
Szeni
aktív tag
válasz
misimagaki
üzenetére
És e közben itt is folyamatosan gyártjuk a nem szakmai hozzászólásokat...
-
törölt tag
válasz
misimagaki
üzenetére
Hehe :) Nekunk, PH! forumozoknak semmi sem jo: ha nem szakmai a tema, azert. Ha szakmai, de mar tobbszor volt, azert. Ha szakmai es meg nem volt rola szo, akkor leul, mert nem tudunk rola eleget beszelni :DD
Szerintem kulturalt megoldas, amit nehanyan csinalnak, hogy ha egy sokadszor felvetett tema van, megemlitik, hogy 'kereso' vagy ecceruen belinkelik es kesz. -
Protoss
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hali!
Előljáróban, nem kötekedés végett irok!!!
Véletlenül nem az bújik meg a ''háttértárban'', hogy esetleg 1 szakmai kérdésre nem reagáltak kellően sokan?:)De akkor lehetne akár, hogy kedvenceket állítasz össze a témákból és így szépen felosztjuk a phzókat. Lásd termi*** ott keményen szakmai, de senkiről nem tudsz semmit. És ahoz, hogy p.: digikamról infót kapj külön reg procedura.
Véleményem szerint nagyobb gond, hogy sokszor bizony az újoncokra páran úgy rontanak rá topikokban; Hát még ezt sem tudod! :(
Üdv -
misimagaki
aktív tag
válasz
üzenetére
Pedig előfordulhat az is, hogy a keresővel - mondjuk egy órán belül meg lenne a válasz, míg egy új topic-kal akár napok is eltelhetnek amíg lesz megoldás. Előfordulhat, az is, hogy nem lesz válasz, mert átsiklik mindenki a téma felett, mert ''erről már annyit olvastam, hogy a könyökömön jön ki''. Ilyenek voltak pl. a nyár elején a CPU hőmérsékletes topic-ok.
-
törölt tag
válasz
misimagaki
üzenetére
Lehet, de ez tavaly nyaron nem volt ennyire feltuno. Vagy legalabbis _nekem_ nem tunt fel.
Kozben rajottem a megoldasra: a forumokon az osszes szakmai problemat megvalaszoltak mar, ezert csak azok nyitnak hw celu topikot, akik lustak a keresot hasznalni :DD -
misimagaki
aktív tag
Szerintem nincs semmi baj a PH!-val. Nyár van, most mindenki egy kicsit kienged. Természetes, hogy olyan dolgokat is megvitatásra dobunk fel, amelyeket egyébként nem.
Én részemről azért szerettem meg a PH!-t, mert a szakmai tartalma szerintem igen magas, a fórum pedig kulturáltabb, és szakmailag is tartalmasabb, mint a neten található hasonló oldalak fórumai. -
VladimirR
nagyúr
1 olvastam, orulok hogy nem lett bajod, leirom neked is NEM a SZAMEJED elle ban
2 nem a topicok tartalmaval, hanem annak hianyaval van a bajom
3 nem kivanom megi=osztani a ph!t csaak ma ijem kotekedos napom van
ITT ZARJUK LE EZT AZ EGESZET, holnap majd elolvassa egy hazigazda, es remelem letorli. <--PONT -
rii
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
a kettö nem zárja ki egymást .....
van a aki floodol, van aki offol, meg van aki csak értelmes dolgokat ir ....
abszolut nem bánatsz meg, mert tudom, mi bánt téged/titeket .... :)
szerintem lehetetlen, hogy csak a száraz hardware, sotware legyen .... :) -
kamikaze boci
őstag
Miért emlékeztet engem ez a valóságsókat meg a délamerikai gagyikat működtető logikára? :DDD Hosszú távon is így van ez? Egy jó hardveroldalra ezért járnak az emberek (akár hozzáértők, akár tanulni jönnek ide)? Nehogy félreérts, kizárólag a jószándék vezet. Úgyhogy mielőtt megbántanálak, jobbra el.
-
rii
nagyúr
------------hogyan szedjekhel not -
ez rélleg YUCK
------------palik laci anyazasa
ez egy fórum, ahol megbeszélik az meberek, ki mit gondol.... DEN is beleirt ebbe ... és egyszer sem hordta le a topicot, csak PALIK LACIKÁCSKÁT, mer meg is érdemli .... :)
-idosek anyazasa - ebben a topicban a topicnyitó le lett hordva ugyhogy formálódik... tehát jó :)
-----------humennyit bicikliztem - olvasd el. .... kis hijja, hogy itt vagyok, és nem ''máhol'' ... :)
-----------micsinaltok gepezesen kivul - nemtom....
-----------sullyed a ph! - a zuglódással csak még több fórumozó fog hangot adni, és ezzel megoszzátok a PH-t .... -
rii
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
sikeressé a PH-t én nem tudom mi tette.... az egész PH ahogy van ... arcképek, ''rangok'', szin, hirek, tagok, kötetlen témák, moderátorok.....
de a PH fennmaradásához kell a forgalom... a forgalomhoz pedig nem leeht korlátozni a tagokat ... :)
22-es csapdája :) -
rii
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
én csk azt mondom, hogy a fontos dolgok
1. forgalom
2. jól érezzék magukat a tagok (forgalom javára)
3. rend (de ez a forgalom rovásáta menne, ezért nem lehet korlátozni a ''süket'' témák nyitogatását.... vagy csak ''módjával'' és csak szélsőséges esetben)
de ha nem igy van, kérlek szójjatok rám..... !!!!!! :)
// ksözi, hogy megnézted... :) nem akartam ide is berakni... eléggé nem rám tartozó dologról kellett állást foglalnom .... :) -
rii
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Szerintem ezt se lehet a végtelenségig elviselni.
ez igy igaz .. én erre nem is tudok mit mondani .... :)
talán engettesék meg egy linket ... tölem ... :)
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=18080&start=1000000#msg255[/L]
MSG #125 kb. a második fele. .... :) én igy látom .... :) -
VladimirR
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
valoban az aranyokkal van a baj. bar osszesitesben meg mindig a hardver vezet, egyik hardverelem/kategoria sincs ojan nepszeru mint az ''anyazas''
-
rii
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ja és még valami. Nyitottam egy topikot egyszer régen Arckép request néven. OTT írtam arról hogy szeretnék arcképet, hogy kinek hogy tetszik a legújabb verzió, stb. Ha téged nem érdekelt ez a téma, miért olvastad a topikot? Ha meg nem olvastad, áruld el nekem: hol szólt a hozzászólásaim 90%-a arról hogy legyen új arcképem? Thanx.
-
rii
nagyúr
-
Snowman21
tag
Az én topikom benne volt a felsorolásban és akkor mi van?
Éjjel 2:22 van még ilyenkor is hardverrel kapcsolatban akarsz beszélgetni akkor neked más már nem is létezik, csak a gép, napközben nézd meg ennek ugysincs helye, akkor majd főszereplő lesz a hardver meg minden egyéb hozzá tartozó nyalánkság.. -
VladimirR
nagyúr
nem is csak a lathatosagrol van szo. minap olvasztam parci egyik irasat vmejik topicban, ahol (sztem vmi hasonlo jeleseg fojtan) egy elit? ph! olda/forum? nyitasan gondolkodik. en kb egy eve olvasom a ph-t, megpegig azert, mert itt sok segitokesz ember van, akik meg ertenek is a dologhoz. namost ha telleg! letrejon ez az elit cucc, ezen emberek elmennek oda, en meg maradhatok itt hujen (meg mas kivancsiak is), mer pont egy 200 hozzaszolasos nehan megszolalo papirzsacskot fognak oda meghivni, foleg ijenek utan
-
rii
nagyúr
ez egy hardver oldal, de ha CSAK a hardverröl beszélgetnénk, AKKOR süllyedne ele a PH! ... :)
of kosz.... riszpekt :) -
renegade
aktív tag
csak néhány megjegyzés:
pontosan ezzel a felütéssel indult nem is olyan rég egy másik topic... s nem mondhatod, hogy nem tudsz róla, mert te is részt vettél durva szétoffolásában.:DDD
Na nem mintha ez így rossz lett volna. Szerintem kell a fáradt gőz szekció, ettől lesz emberközeli a ph!, s ennek köszönheti különleges voltát. Még ha az említett példa kicsit extrém is ( :D ).
Abban igazad van, hogy sok fölösleges, esetenként kimondottan gáz témát képesek nyitni olykor. Ezen a szinten én még nem féltem az oldalt, szerintem a gazdái, egyelőre legalábbis, kézben tartják az eseményeket. -
Panther
HÁZIGAZDA
Whew! Reméltem hogy az én topicom nem lesz a felsorolásban. :)
-
VladimirR
nagyúr
az elso problema, hogy nekem a login van homepagenak allitva az ie-ben, szal minden sz@rt latok, a masik meg jo hogy van faradt goz de ne ez vigye mar a foszerepet. csak nezd meg a hozzaszolasok szamat. erre utaltam azzal, hogy ez HARDVEROLDALVAGYMI
persze nem az en posztom eldonteni, mi valo es mi nem valo az oldalra, csak szoltam.... -
Sixkiller6
őstag
amúgy meg a fáradt gőz épp ezért van, nemdebár?
-
Cathfaern
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
ertelmetlen topicock arasztjak el a ph!-t.
csak a mai termes(marmint amiket ma lattam meg ):
-hogyan szedjekhel not
-palik laci anyazasa
-idosek anyazasa
-humennyit bicikliztem
-micsinaltok gepezesen kivul
-sullyed a ph!
ez nem egy hardveroldal???????????????????????????????????????????????????
:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O
Új hozzászólás Aktív témák
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB Garanciával!
- LG 50" (127 cm) Ultra HD TV 4K Active HDR / webOS 4.0 / 2018-as típus (50UK6300MLB)
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs