Hirdetés

Aktív témák

• tobias

csendes tag

válasz simonzé #7 üzenetére

Nagyon köszönöm a gyors választ.

VGA kártyában az általam említett (Radeon 9200, nem FX5200-as)jobbat nem tudok kihasználni, viszont fontos lenne rajta a VIVO, mert VHS digitalizáláshoz talán jól jönne. Van vmelyikőtöknek 20-30 ezer Ft-os VIVO-s kártyával szerzett digitalizálós tapasztalata? Megéri? 30ezernél többet nem adok semmilyen VGA kártyáért... A VGA-t Sulineten kívül gondoltam... Az általad említett noname radeon br. 20e-ért hol van?

Az áraim a www.demand.hu és a 3 testőrtől származnak, KÉREM, Írjátok ide, hogy az általatok említett árak honnan (melyik boltból) származnak, mert csak úgy van értelme az egésznek...

Látom a HDD-ben egyetértés van, miszerint nem ér +8 ezret a SATA.

Processzor: Melyek azok a kiskerek, akik AMD procit árulnak? Egyébként a Barton magos proci már újabb technológiával készül, a cache is 512KB az eddigi 256-tal szemben, szóval ott nem pusztán 100 MHz a különbség, mindazonáltal kompromisszumkész vagyok, ha jó árral találkozom. A 28ezerért 2400+os XP hol kapható?

Nagyon szívesen vennék 400 MHz-es Ramot, ha jó áron van. A 400 MHz-es 256 MB 12e Br. SULINETTEL hol található?

TE jobban bízol a Samsung tartósságában mint a Maxtoréban? Volt rosza tapasztalatod Maxtorral, vagy csak a gari miatt mondod. Egyébként a haveromnak megdöglött a 80-120 Giaga körüli Maxtor vinyója, szóval 1 rossz tapasztalatot már hallottam róla.

Aktív témák