Hirdetés

Aktív témák

• simonzé

addikt

válasz tobias #6 üzenetére

-Alaplap: Nagyon jó Abitot vettem (Raid+400-as DDR támogatás+VIA chipset) 21000 bruttóért. Nem tudom a típusát, de ez az ár khirájwot érte. Az ECS-ek sem rosszak (kb feleennyiért), de egy ilyen procihoz ez a lap kell. Sajna alaplap külö nincs a Sulinetben. Amit te írtál, az a lap is jónak tűnik.
    -Memória: Csakis 400MHZ-s DDR ram. 256MB kb 12e br. Sulinettel. (333-ast nem javaslok, mert a következő gépedbe átviheted a 400-ast, míg a 333 esetleg már lassú lehet. Ma még nem érzékelsz köztük külöbséget.)
    -Asszem, 28e körül vettem 2,4-es XP-t sulinettel, nem hiszem, hogy a 2,5-öshöz ragaszkodnod kellene. Észrevehetetlen az eltérés, de te tudod...
    -Igazán jó választást jelentő VGA-t nem adnak a Sulinetben. Az FX5200-at felejtsd el, az 5600-as meg már nagyon drága. Nem a legjobb kártya, de a Sulinetben ár/értékbajnok a noname Ati RadeOn 9200-as 20e br. körül.
    -HDD Sajna a két év garanciás Samsungot kihagyták a Sulinetből, csak Maxtort találtam. Nem rossz, de mérget nem innék a tartósságára... :(( Inkább egy jó CD, vagy DVD író kéne szerintem.

Ismétlem: Házat és alaplapot nem kapsz Sulinettel, csak ha a kész konfigok közül választasz.

A SATA-s kérdésedre nem tok válaszolni. Magánvéleményem, hogy nem ér 8 rugóval többet, mint az IDE-s.

Aktív témák