- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasko92
őstag
válasz
Petester #7457 üzenetére
Ja igen, hallani is
Élvezik amikor odalépnek neki, és a mögöttük levő semmit nem lát a fekete füsttől
A WRX fékek ugye nem úszónyergesek, hanem fixek. Elől 4 dugattyús, hátul pedig kettő. A hatások ráadásul alumínium nyergek
Pont most hívtak a porfestőtől, kész is lettek. Tegnap adtam le.
Kérdeztem őket a szinterezésről is, azt mondta megcsinálja, de felelősséget nem vállal értük ha megolvad a festék (~200 fokon égetik rá)Berendeltem a felújító készletet is. Jövő héten lesz időm is, úgyhogy megcsinálom őket. Felszerelni nem tudom mikor fogom.
Jövő hónapban befigyel egy prágai kiruccanás, az előtt nem akarnám. Kiváncsi leszek a fogyasztásra is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged