Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marcell.bagi
üzenetére
Köszönöm szépen a visszajelzést! Örülök, hogy jól működik és elégedetten használjátok!

A webes felülere most fog érkezni egy nagyobb frissítés, mert kezdtem kicsit zsúfoltnak érezni és a tervben lévő fejlesztések csak még zsófoltabbá tették volna.
A TV-k nagyon érzékenyek a stream-re és mivel ezt az addon végzi neki kell jól csinálnia. Nekem is OLED LG-m van és a most érkezett frissítés meg is ölte a streamelést (ami a v0.8.1-ben javítva lett). Ezen felül valamiért az LG úgy döntött, hogy eddig támogatott formátumok mostantól nem játszhatók le rajta így ne lepődj meg ha lesz olyan média, amire azt fogja írni, nem támogatott (az tényleg nem támogatott xD).
-
marcell.bagi
csendes tag
Na végül elfeljtettem írni. Már egy hete megy az addon, most már 0.8.1-es verzióval.
Azóta erős tesztelés alatt ál a családtagjaim + barátnőm által az ország több pontjából. Ngnix reverse proxyval van kiengedve a világba.
Atomstabilan megy. Proxmox docker lxc-ben fut. Nekem így, hogy több sori/film van már seedben kb 600-700-800mb ramot eszik meg, ami szerintem nagyon jó. Procit kb semennyire nem használ.
Webes felület szerintem zseni lett. Nagyon jól átlátható, és testreszabható minden. Az pedig, hogy ilyen könnyen lehet profilokat létrehozni hatalmas plusz.
Ami nagyon érdekes, hogy két tv-n is memory overflow-t okozott a detarkende-s plugin. Van egy C szériás-es OLED LG-m amin a webos-es stremio app olyan hibát produkált, hogy egy film indítása után kb fél perccel az egész tv újraindult azzal a hibaüzenettel, hogy elfogyott a memória. A házban lévő, másik 2024-es The frame samsungot konkrétan ki kellett húzni a falból egy idő után, ha a natív stremio appból néztél filmet, mert egyszerűen semmire nem reagált 10 perc nézés után.
Na itt ez most nincs. Teljesen megszűnt a hiba. Mindkettőn 4K Atmos tartalmak mennek gond nélkül. Lövésem sincs, hogy befolyásolta a kliens oldalt is a plugin, de nagyon örülök
Köszi nagyon a munkád! Majd legyen valami buy me a beer opció is!, szerintem sokan meghálálnák. -
válasz
marcell.bagi
üzenetére
Valószínüleg holnap (szombaton) érkezik majd a v0.8.0, amiben integrálva lesz a StremHU | Catalog-al.
Remélem elnyeri majd tetszésed! 
-
válasz
marcell.bagi
üzenetére
Nálam ugyan ezt csinálta, naponta újra kellet indítanom.
Ennek nyomán született meg a StremHU | Source. Nekem még egyszer sem kellet azért újraindítani, mert kifagyott volna, de másoktól sem kaptam ilyen visszajelzést még. -
marcell.bagi
csendes tag
Jobban működik mint detarkende, stremio-ncore-addon megoldása?
Valamiért kegyetlen memory leak volt az ő megoldásával, és pár nap után elérhetetlenné vált az egész szerver, egészen addig amíg újra nem húztam az adatbázist. Nem értem mi volt nálam a probléma. Sajnos azóta nem is jött ki új verzió.
Amikor működött imádtam, szóval örülök, hogy más projekt is indult ncore-os stremio addonnal. -
consono
nagyúr
De jó, hogy ezt megláttam, ki fogom próbálni!
-
-
Szia!
Ezt úgy képzeld el, mintha lenne egy saját Netflix-ed. Böngészed a kínálatot és ha megtetszik valami akkor rányomsz és már indul is a lejátszás. Minden egyebet a háttérben a StremHU | Source elvégez és miközben töltődik a tartalom már küldi is a TV-re a stream-et (vagy ahol nézni szeretnéd).
Most került béta állapotba a https://catalog.stremhu.app fejlesztésem, ami pedig a legnagyobb magyar tracker oldal letöltési adatai alapján készít katalógusokat, hogy milyen tartalmak népszerűek, felkapottak.
Tehát a lényegi különbség, hogy nem kell semmire sem várni csak leülsz a TV elé, kiválasztod a médiát és már megy, nincs letöltögetés várása meg szinkronizálgatás.

-
Suskala
csendes tag
Szia, nem teljesen tiszta ez nekem. Miben különbözik ez mint egy Torrent + Jellyseer + Jellyfin + *arr stack? Ez a megoldás egyből lejátsza az adott médiát, nem kell megvárni míg teljesen letölti és importálja?
Válaszodat előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest