Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcell.bagi
csendes tag
Na végül elfeljtettem írni. Már egy hete megy az addon, most már 0.8.1-es verzióval.
Azóta erős tesztelés alatt ál a családtagjaim + barátnőm által az ország több pontjából. Ngnix reverse proxyval van kiengedve a világba.
Atomstabilan megy. Proxmox docker lxc-ben fut. Nekem így, hogy több sori/film van már seedben kb 600-700-800mb ramot eszik meg, ami szerintem nagyon jó. Procit kb semennyire nem használ.
Webes felület szerintem zseni lett. Nagyon jól átlátható, és testreszabható minden. Az pedig, hogy ilyen könnyen lehet profilokat létrehozni hatalmas plusz.
Ami nagyon érdekes, hogy két tv-n is memory overflow-t okozott a detarkende-s plugin. Van egy C szériás-es OLED LG-m amin a webos-es stremio app olyan hibát produkált, hogy egy film indítása után kb fél perccel az egész tv újraindult azzal a hibaüzenettel, hogy elfogyott a memória. A házban lévő, másik 2024-es The frame samsungot konkrétan ki kellett húzni a falból egy idő után, ha a natív stremio appból néztél filmet, mert egyszerűen semmire nem reagált 10 perc nézés után.
Na itt ez most nincs. Teljesen megszűnt a hiba. Mindkettőn 4K Atmos tartalmak mennek gond nélkül. Lövésem sincs, hogy befolyásolta a kliens oldalt is a plugin, de nagyon örülök
Köszi nagyon a munkád! Majd legyen valami buy me a beer opció is!, szerintem sokan meghálálnák. -
marcell.bagi
csendes tag
Jobban működik mint detarkende, stremio-ncore-addon megoldása?
Valamiért kegyetlen memory leak volt az ő megoldásával, és pár nap után elérhetetlenné vált az egész szerver, egészen addig amíg újra nem húztam az adatbázist. Nem értem mi volt nálam a probléma. Sajnos azóta nem is jött ki új verzió.
Amikor működött imádtam, szóval örülök, hogy más projekt is indult ncore-os stremio addonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- OLED TV topic
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Bitcoin topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi