- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
de sokan ezt úgy fogják fel, mintha ezzel hülyének néznénk a strébereket...szerintem ha nekik jó, azt csinálnak amit szeretnének, attól még nem lesznek sem rosszabbak sem jobbak, hogy nem buliznak vagy nem sportolnak (mindig mindenki azt csinál amit szeret, egészen addig, amíg másnak közvetett vagy közvetlen vagy akármilyen módon nem árt). én azokat ítéltem el inkább, akik leszólják ''szegény'' strébereket
nincs rá okuk se joguk.a stréber a stréberségével nem árt nekik...csak hát divat belekötni azokba, akik mások mint az átlag (ez is az emberi természet része) 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nincs rá okuk se joguk.a stréber a stréberségével nem árt nekik...csak hát divat belekötni azokba, akik mások mint az átlag (ez is az emberi természet része)