Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Na nálunk sem ez a mindennapos, de azért volt egy-két durva nap, amikor valahogy mindenki játszott, aki notival jött (amúgy nekem sincs)...és detto ugyanez a szitu: én sem tudok figyelni, nemcsak a hülyéskedők miatt (legalább ők le tudják magukat kötni), hanem mert a legtöbb előadás rémunalom

-
Pala
veterán
mondjuk ez félig off, de most beugrott, hogy nálunk meg mi megy néha egyetemen nagyelőadáson: notebookos ipsék szépen beülnek egynás mellé-köré, rácsatlakoznak a netre (merthogy egyik előadónkban van) és megy ám a CS meg Colin McRae 3 ezerrel, előadás közben, fülessel, közben kicsit arréb egy társaság happy tree friends múvikat néz, rengetegen kajálnak, rejtvényt fejtenek...és mondom, mindezt előadás közben
múltkor én sem tudtam már figyelni mert bármerre fordítottam a fejem, a szemem sarkából mindig valakit cs-zni láttam
-
Pala
veterán
a legdurvább kijelentés, amit hallottam az volt: ''aki szemüveges az mind kocka stréber''.. annak se volt sok esze aki mondta (főleg hogy az anyja is szemüveges volt
) -
Pala
veterán
huh, erről még beugrott valami: igazam volna vajon, ha azt mondanám: most igenis különbnek tarthatom magam azért, mert értelmesebb, kreativitást, számolást, gondolkodást, problémamegoldó készséget fejlesztő hobbit és kikapcsolódást találtam magamnak, ellenben pl azokkal, akiknek az a mindennapos program, hogy elisszák a fél fejüket?(sajna sokaknak ez
) Nézhetném őket joggal hülyének? Én nem nézem...maguknak ártanak vele főként, abba meg semmi beleszólásom. -
Pala
veterán
no de azért a ''stréber'' gyerkőc is lehet olyan, hogy ő meg szépen ''magában kiközösíti'' a népet, mert ő jobb és ezt ő tudja magáról...ilyen esetben ő sem különb, ha nagyképűsködik vagy lenéz másokat (mert ilyet is ismerek).
És így van: mindenki olyan, amilyen! De mondom, szerintem alapvetően (mivel ilyen faantikus tanulósból azért nincs túl sok) az játszik közre, hogy ''szeretjük'' kritizálni a másságot. -
Pala
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
de sokan ezt úgy fogják fel, mintha ezzel hülyének néznénk a strébereket...szerintem ha nekik jó, azt csinálnak amit szeretnének, attól még nem lesznek sem rosszabbak sem jobbak, hogy nem buliznak vagy nem sportolnak (mindig mindenki azt csinál amit szeret, egészen addig, amíg másnak közvetett vagy közvetlen vagy akármilyen módon nem árt). én azokat ítéltem el inkább, akik leszólják ''szegény'' strébereket
nincs rá okuk se joguk.a stréber a stréberségével nem árt nekik...csak hát divat belekötni azokba, akik mások mint az átlag (ez is az emberi természet része) 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Warships
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Nézhetném őket joggal hülyének? Én nem nézem...maguknak ártanak vele főként, abba meg semmi beleszólásom.