- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Üdv mindenkinek!
Megvettem én is a játékot, és azt kell mondanom, nagyon tetszik. Utoljára ennyit Total Warral játszottam. De lenne egy problémám, amire a neten nem igazán találtam megnyugtató megoldást. A játék közepe környékén, 200 év után, elkezd laggolni. És nem arról van szó hogy beesne 30 fps-re az addigi 60 helyett, hanem konkrétan akadozva fut a játék, még normal speeden is (i7 6700HQ van a gépemben, nem a legerősebb darab, de nem gondoltam volna hogy ennyire kevés lesz ide).
A paradox fórumokon azt olvastam, hogy a huge map és a sok AI empire az ok, szóval medium mapon, kevés lakható világgal és kevés AI empire-el később jelentkezik a probléma. A baj csak az, hogy én nem szeretnék kis mapon játszani, mert az megöli a feelinget. Az lenne a kérdésem, hogy van valami egyébb mód a lag elkerülésére, esetleg várható valami változás a közeljövőben ezzel kapcsolatban? Vagy csak nálam szarakodik ennyire?
Amúgy tényleg kár érte, mert a játék maga borzasztóan bejön, de úgy nem igazán van értelme, ha a végén már csak akadozva tudom játszani
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest