- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Hát igen, ezt a rendszert még szokni kell. GalCiv-hez vagyok szokva...
De a kreditek úgy érték el a plafont, hogy mindössze +8-on állt a havi többlet. Mivel már mind az 5 kolóniám megvan és be is van építve, nem sok új épület jön ami +energiát fogyaszt. Egy idő után pedig nem is igazán foglalkoztam már a planéta bővítésekkel, mert 3 már betelt, a másik kettőn meg főként robotok dolgoznak akiket ellátok a szükséges energiával. Innentől csak annyiban foglalkoztam a kreditekkel, hogy mindig pozitívban maradjon -de ez ugye azt is jelenti egyben, hogy folyamatosan növekszik a felhalmozás, hacsak nincs újabb energiaszükséglet-. Aztán kaptam az üzenetet, hogy elértem a maximumot. Nem okoztt mondjuk különösebb gondot, de hónapokig nem adta be a megfelelő tech-et amivel kitolható lett volna a plafon.Szokni lehet, de nekem továbbra is a látható tech tree egy kedvezőbb megoldás. Értem az 5 kolóniás limitet is, de pl. itt jobb szeretném, ha ez nem lenne és bármennyi bolygót kolonizálhanék és irányíthatnék. Együtt tudok ezekkel élni, mert a játék annyira kiváló és jó, hogy ezek bőven semmiségek, de ebben a tekintetben a GalCiv rendszere számomra jobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Direct One (műholdas és online TV)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- SSD kibeszélő
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest