Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Kinek mi. Nem fps, ergo, nem fogsz lövöldözni benne.
Nézzé jutúb videókat, gameplayokat. Többféle eszközöket használhatsz, vannak relative, de bénácskák (szerintem), mint a szánkó, ami kb olyan, mint az itthoni fa szánkó, de olyan terepen, ahol ép eszű ember a valóságban el se kezdene csúszni.
De, itt percenként meghalhatsz, nincsen efektive, de hátrányod belőle.
Billentyűzetről is lehet irányítani, de, szerintem sokkal élvezetesebb kontrollerrel. XBOX 360, XBOX One, Steam kontroller, ezekkel kipróbáltam, tökéletesen kezelhető. De, mutatok egy példát, billentyűzettel (saját videjó, de nem a nézettség miatt, 31 megtekintés eddig):
[link]
Ja, és éppen belsőnézetre váltottam, de amúgy külső nézetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hyundai, Kia topik
- Arc Raiders
- A rend őrei
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nézzé jutúb videókat, gameplayokat. Többféle eszközöket használhatsz, vannak relative, de bénácskák (szerintem), mint a szánkó, ami kb olyan, mint az itthoni fa szánkó, de olyan terepen, ahol ép eszű ember a valóságban el se kezdene csúszni.
Billentyűzetről is lehet irányítani, de, szerintem sokkal élvezetesebb kontrollerrel. XBOX 360, XBOX One, Steam kontroller, ezekkel kipróbáltam, tökéletesen kezelhető. De, mutatok egy példát, billentyűzettel (saját videjó, de nem a nézettség miatt, 31 megtekintés eddig):