Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee1988
tag
Sziasztok,
van egy felesleges kuponom a Serious Sam 3: BFE-hez, 75%-kal olcsóbban kapod meg.
Nekem már megvan a Deluxe Edition, ezt elajándékoznám.
PM itt vagy steamen zolee_ka néven megtaláltok. -
zolee1988
tag
van még 2 trade cards beta invitem, cserélném szinte bármire
-
zolee1988
tag
válasz zolee1988 #8062 üzenetére
a beta trade "elkelt", de észrevettem, hogy van még 3db Vendégbelépő: Shattered Horizon -om.
elajándékoznám azokat is -
zolee1988
tag
van 7 db TF2-es kartyam, cserelnem HL2-sre: http://steamcommunity.com/id/zolee_ka/inventory/
a kuponok is vihetok meg a vendegbelepok is ha kell valakinek[ Szerkesztve ]
-
zolee1988
tag
nincs valakinek 2 db elfekvő kulcsa valami olcsó bundle-ból? barátnőm bőszen szavazott a kártyák miatt, most akartam magamnak átküldeni, és akkor tűnt fel, hogy nincs meg a lvl5... 10 XP hiányzik hozzá, sajnos nekem már nem maradt a bankkártyámon pénz
egy köszönömöt tudok adni érte vagy ha fehérváron vagy, meghívlak egy sörre -
zolee1988
tag
Dead Space Origin Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
Dead Space 3 Origin Key
Medal of Honor Origin Key
Mirror's Edge Origin Key
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
Populous Origin Keyezeket cserelnem, valami steam jatekra mind a 8-at 1-re, mert kb. annyit er csak.
pm-ben keressetek. -
zolee1988
tag
Van pár felesleges kuponom, ingyen vihetők: http://steamcommunity.com/id/zolee_ka/inventory/#753
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Elemlámpa, zseblámpa
- Subaru topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest