- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A topic a Steam Trading Cards kártyákkal foglalkozik. Ebben a topicban lehet feltenni a kérdéseket és lehet csereajánlatokat kérni/tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
ViharVadász #2580 üzenetére
Semmi gond, így már én is értek mindent, bár nem tervezem, hogy nagy kártyakereskedésbe kezdjek
(#2582) Assimilator :
Szerintem nem voltam értetlen, teljesen logikus volt a kérdés (annak akinek van).
Miért lenne az leírva, ami úgy is kiderül? Gondolom TV újságot se olvastál életedben
Az pedig megint nem mindegy, hogy várj 20-30 perc játék után egy kártyát, vagy költs-e pénzt egy ingyenes esetében, annak reményében, hogy kapj kártyát vagy sem...bár ahol a kerítés is kolbászból van lehet mindegy. -
Assimilator
őstag
válasz
ViharVadász #2580 üzenetére
Nem értetted félre. Ő értetlenkedett.
Amúgy sem értem, miért lenne az leírva ami úgyis kiderül.
Persze egyszerűbb kérdezni, mint kipróbálni... -
citkar
addikt
válasz
ViharVadász #2575 üzenetére
Akkor újra megkérdezem, nem érted a kérdésem, ugyanis nincs teljesen egyértelműen leírva.
"játék kártyaszettjének felével egyező mennyiségű kártyád ad."
Mit értenek az alatt, hogy a felét adja. Érthetem úgy is, hogy az 1-4 kártyáig kaphatok (és 5-8ig csak vásárolható, mert senkinek se ad), de érthetem úgy is, hogy bármelyiket kaphatom, de csak négy lehet maximum nálam és ha elcseréltem egyet (és marad három) akkor ismét kaphatok egyet, vagy kapok 4-t és kész, soha többet.
Hát ez nem derül ki számomra sem az összefoglalóból, sem a te válaszodból.
-
Cheesus
senior tag
válasz
ViharVadász #2049 üzenetére
Meglett mindkét kártyára a cserepartner, köszönöm Lewzke-nek és joe-ker-nek itt is
#BirkaZoli hamár sokadszorra dobja ki legalább fóliásat adott volna, nem sértődtem volna meg
-
SenorGrande
senior tag
válasz
ViharVadász #2000 üzenetére
"Bónuszcsomagokat akkor kerülnek kiosztásra, amikor a közösségből valaki kitűzőt készít. Ha bónuszcsomagod érkezett, értesítést kapsz az új tárgyról. Ne feledj hetente egyszer belépni a jogosultságod fenntartásához. Hogy többet tudj meg a Bónuszcsomagokról, nézd meg a Játékkártya GyIK-t."
-
Arkennys
addikt
válasz
ViharVadász #2000 üzenetére
Jól mondtad, ezt kb senki se érti. Van egy elvileg séma, aztán valóságban mit tudni róla
-
Arkennys
addikt
válasz
ViharVadász #1998 üzenetére
Nemtudom, nekem fura volt mert én meg még sose kaptam hétfőn
-
albert8
veterán
válasz
ViharVadász #897 üzenetére
Az összesnek!
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
ViharVadász #65 üzenetére
szia! megvettem , de játékban még mindíg 8 olalnyi helyem van. steamen látom ,hogys megvan , de a játékban nem mutatja.... mi tévő legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Kolink Satellite
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest