Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
fronxie
tag
-
fronxie
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Akkor az csak nem, sokan használnak olyat itt is szerintem!

Valami Win updatere tudok még gondolni ha nem a legfrissebb.Bár ha megnézem majd ma úgyis pl. hogy a Fortnite hogy fut akkor leírom, nekem a Pro Plus van benne de kétlem hogy annyival brutálisan jobb lenne.
Aztán ha jó max felteszel újra egy Windowst, haha

Én NTFS-re formáztam amiket néztem videókat ott csak azt nyomatták mondjuk. -
fronxie
tag
Lehet már belezavarodtam
Ami 21-gyel kezdődik az elvileg mind fasza és jól működik (szóval azért jó neked is)
22-vel kezdődő nem támogatja a deck drivereit elvileg
Neked van onboard keyboard egyébként ha valamire rányomsz kézzel a kijelzőn?
Mert akkor lehet a te nálad lévő .iso még jobb lenne
-
fronxie
tag
válasz
Szbal92
üzenetére
UUMP-on sikerült találnom (ami egy normális forrás szerintem) egy buildet ami májusi az még bőven 21H1 build
A legújabb 22H2 totál nem működik sem 0-ról telepítve sem updatelve
Délután feldobom az .iso-t valahova nektek ha úgy van de simán feltelepítettem kilőttem a wifit hogy véletlen se updateljen telepítés közben és ment is simán minden ahogy kell
Van egy InControl nevű program amivel totál korlátozható a WIN update hálaistennek szóval nem enged frissíteni - ami talán "zavaró" lehet hogy ebben a verzióban még nekem nincs a felugró billentyűzet ha a kijelzőt nyomkodom hanem simán benyomtam az on-screent és megnyitom ha kell
De van már csomó Report hogy Decken konkrétan nem működik az a verzió és mindenkép BSOD a vége.
Szóval jó lesz ez és idővel lehet majd frissíteni szerintem -
fronxie
tag
Már agyvérzés szélén vagyok, beszámolok nektek hátha tudtok segíteni.
Beszereztem egy 256 gigás Evo Plus micro sd-t hogy akkor majd arra megy a win 11
Van egy 512-es Pro Plusom is de azt meghagytam Steam OS-nek azt aktívabban használnám
Próbáltam simán media creation tool-al csinálni egy iso-t aztán Rufus stb.
Hibátlanul le is fut de ugye elvileg az új már 22H1 és az Audio driver crashel, találtam valami kreált 21H1-es bulid számút, megcsináltam ott meg nem települ az APU sem mert hogy not supported az OS, WHAT?
Honnan szedtétek le az iso-t vagy milyen win-t tettetek fel?
-
fronxie
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
A letöltött pakknál ha rányomok az exere ha sima Wine-al indítom vagy qWine vagy mi a fene a másik akkor sem történik semmi, konkrétan 0 reakció a dupla klikkre valamiért de jobb klikkel társítva is

De lehet a rendes gépemen áthúzom én is a picsbe az a legegyszerűbb de tegnap túlságosan lekötött a Tekken alvás előtt ágyból
-
fronxie
tag
Próbáljatok ki a Tekken 7-et ha gondoljátok, kicsit macerás mert nálam csak 1 protonnal ráerőltetve megy de waaah nagyon jó!
-
fronxie
tag
Más tapasztalt kékhalált Win 11 audio driver telepítés közben?
Azt írják lehet a build számmal van baja és telepíthetem fel újra de akkor agyvérzést kapok
-
fronxie
tag
Az egyébként mennyire opció szerintetek ha 2 sd kártyát használok?
256 gigás a gép de van egy felesleges 128-asom és vettem már egy 512-est Windows miatt és cserélgetném ha pl. Steam OS-t használom akkor a 128-as menne, simán menne ez szerintetek is?
Én is upgradelném majd idővel - de már így is lassan olyan sokba van hogy elég
-
fronxie
tag
Már van is pár kérdésem itt első nap
Benyomtam hogy lássam az értékeket fps, gpu cpu használat stb.
Na már most nem tudom hol kapcsoltam be még de in-game nem tűnik el, eddig csak Forzában próbáltam de ha belépek a játékba tele rakja a képernyő bal felét kb teljesen
Hol tudom ezt full kilőni vagy kevesebbre venni az infót hogy csak pár dolgot írjon ki?
Meg olyan jutott eszembe hogy hány Wattos a töltő ami jár hozzá?
M1-es MacBook pro töltővel nagyon gyilkolnám?
Azt hiszem az 60W-os
FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE-et próbálta valaki egyébként?
-
fronxie
tag
Na végre befutott nekem is a gép!
-
fronxie
tag
Amióta itt olvasgatom a topic-ot már csak izgatottabb vagyok tőletek, imádom!

Holnapra szerintem nekem is befut végre meg az sd is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fronxie
tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Ez Steam OS-en fut vagy Win?
-
fronxie
tag
-
fronxie
tag
Lassan már fogadni kéne
-
fronxie
tag
Na mondom én hogy beérek itt lassan mindenkit, haha!

Nekem 6-kor már elindult németországi depóból szóval lehet nekem is csurran-cseppen valami holnap.
-
fronxie
tag
Sajna látom már igen, na se baj most már ennyi idő után belefér ez a pár nap, addig bújom tovább mit lehet mókolni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest