Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most mókoltam tovább a gépet a Deck asztali nézetében.
Raktam fel Protont, mert eddig nem volt, mondjuk lövésem nincs mi ez vagy mihez kell, de a videóban az volt hogy kell. (nem értek a Linuxhoz, de lelkes vagyok
)
Aztán feltelepítettem még egy Flat Seal nevű programot, ez valami olyasmi, ha jól értelmezem, hogy alapértelmezett útvonalakat lehet megadni benne a Heroicnak és akkor onnan és oda installál fel programokat, amik meg vannak neki adva.
A Heroic Launcherben beállítottam hogy rakja magát "Minimize"-ra miután elindított egy játékot.
Az asztali nézetben pedig van egy Steam alkalmazás, na azt még elindítottam és beállítottam a könyvtáramnál hogy játék hozzáadása nem Steam könyvtárból, és oda betettem neki a Heroic Launchert.Utána visszamentem a Deckes Steam nézethez, ekkor a könyvtáramban ott volt a Heroic Launcher, elindítottam, és azon belül futtattam a Rage 2-t. Nem fagyott ki, bár indítás után megjelent egy kis ablak hogy itt tudok hibaüzenetet küldeni, de indítás után a háttérben maradt, szóval 1 órát játszottam vele minden gond nélkül.
Indítás után már csak finomítani kell, hogy mit kapcsolsz ki vagy be, hogy szép és folyamatos maradjon (ezt már a játék beállításoknál). Antialiasing meg a többi speciális effekt nekem kisképernyőn nem kellett, Bloom sem, meg néhány dolgot levettem mediumra. Így nagyon szépen futott, nem akadt meg sehol sem, teljesen folyamatosan ment mindenhol. Gyönyörűen viszi 40 fps-el is. Ha meg kiveszem az automatikus felbontást (ami mindig a teljesítményhez igazítja magát), akkor nem lesz kicsit elmosódott a játék, hanem tűélesek lesznek a textúrák.Cirka 1 óra alatt ment le olyan 32-33%-ot, ami szerintem nagyon jó arány.
Mondjuk kilépés után megint megjelentek ezek a hibaüzenetek, hogy küldjem el a fejlesztőknek, de nem küldtem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- darkFlash CF8 Pro
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Cucuska2