Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ripla

addikt

válasz slima #3780 üzenetére

Most mókoltam tovább a gépet a Deck asztali nézetében.
    Raktam fel Protont, mert eddig nem volt, mondjuk lövésem nincs mi ez vagy mihez kell, de a videóban az volt hogy kell. (nem értek a Linuxhoz, de lelkes vagyok :D)
    Aztán feltelepítettem még egy Flat Seal nevű programot, ez valami olyasmi, ha jól értelmezem, hogy alapértelmezett útvonalakat lehet megadni benne a Heroicnak és akkor onnan és oda installál fel programokat, amik meg vannak neki adva.
    A Heroic Launcherben beállítottam hogy rakja magát "Minimize"-ra miután elindított egy játékot.
    Az asztali nézetben pedig van egy Steam alkalmazás, na azt még elindítottam és beállítottam a könyvtáramnál hogy játék hozzáadása nem Steam könyvtárból, és oda betettem neki a Heroic Launchert.

Utána visszamentem a Deckes Steam nézethez, ekkor a könyvtáramban ott volt a Heroic Launcher, elindítottam, és azon belül futtattam a Rage 2-t. Nem fagyott ki, bár indítás után megjelent egy kis ablak hogy itt tudok hibaüzenetet küldeni, de indítás után a háttérben maradt, szóval 1 órát játszottam vele minden gond nélkül.
    Indítás után már csak finomítani kell, hogy mit kapcsolsz ki vagy be, hogy szép és folyamatos maradjon (ezt már a játék beállításoknál). Antialiasing meg a többi speciális effekt nekem kisképernyőn nem kellett, Bloom sem, meg néhány dolgot levettem mediumra. Így nagyon szépen futott, nem akadt meg sehol sem, teljesen folyamatosan ment mindenhol. Gyönyörűen viszi 40 fps-el is. Ha meg kiveszem az automatikus felbontást (ami mindig a teljesítményhez igazítja magát), akkor nem lesz kicsit elmosódott a játék, hanem tűélesek lesznek a textúrák.

Cirka 1 óra alatt ment le olyan 32-33%-ot, ami szerintem nagyon jó arány.
    Mondjuk kilépés után megint megjelentek ezek a hibaüzenetek, hogy küldjem el a fejlesztőknek, de nem küldtem el.

• 30z.Samu

titán

válasz slima #3780 üzenetére

Ez olyan, amikor a Fortnite-ot mutatják hogy jól megy, de többen írjuk hogy írja már le legyen kedves mit csinált meg hogy csinálta, mert többünknek laggol. Azóta sem jött válasz egyiktől sem... :U

Új hozzászólás Aktív témák