Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
8 colos 1080p OLED kijelző, natív FSR4 támogatás (RDNA4 GPU) és tökéletes lesz!

Ha már ennyit dicsértem amióta megvan az SD OLED 512GB, had említsek egy újabb bugot és két szőrszálhasogató kritikát:
- a store-ban való vásárlás nekem nem működik jól, párszor sikerült, de gyakran a "working" státuszban marad, vagy az átirányítás végtelenségig tölt (Mac-es Steam kliensen nincs ilyen gond, így ami megtetszik ott veszem meg)
- ha leteszem egy sík felületre, pl. asztalra, egy picit billeg, akkor is hallom a hangját ha gépelek mellette (nem én hajlítottam meg, tömegesen találtam ilyen beszámolókat)
- a 2 joystick lehetne picit halkabb, ahogy végállásba ér (kb. olyan mint az Xbox Series kontrollerek, de ha mellette próbáltál PS5 kontrollert, bár az se hangtalan, jóval csendesebb), ez ágyban este hasznos lehet ha alszik melletted valaki
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 14 (2022) RTX 3070 Ti Ryzen 9 Dobozával, papírjaival
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2