Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Redneck

nagyúr

Egyszer megint kidobott 5 perc után, de aztán órákig ment, úgyhogy két nap alatt, 8 órát nyomtam, pedig elég ambivalens érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban.
    Alapvetően tetszik, és be is rántott, de tényleg vicces hogy ezt nyomták ki az elmúlt 1 évben. :P

Pro:
    Féltem tőle, de egész jó a gunplay. Boxon érezni hogy ez egérre lett kitalálva, de az irányítás nem rossz, lehet benne osztani.
    Sokan szidták az elnagyolt tájak miatt, de helyenként igencsak szép a játék. A bevilágítás, a tárgyak szép textúrái, és az aprólékos kidolgozás is jellemző rá.
    A zene és a hangok elsőrangúak, ez nagyon sokat hozzátesz az összképhez.
    A Digipick egyszerű, de nagyszerű.

Kontra:
    Sok a tartalom, de valahogy üresnek, és műanyagnak hat. Nem lesz az open-world toplistán, az fix.
    Nincs jármű a felszínen, illetve az űrhajóval sem lehet repülni. Az űrben van egy gagyi kis repkedés, fix háttér előtt.
    Az UI megszokható, de logikusabb is lehetne. Zavar, mert brutál sok a menüben matatás.
    Helyenként nagyon ciki, hogy töltőképernyőt használtak, még ha a töltés ultragyors is.
    Az árusoknál kevés a lóvé, miközben folyamatosan ömlik a loot. Kombinálva a lassan fejleszthető hátizsák kapacitással, vicces helyzeteket eredményez.

Egyelőre 13-mas szinten vagyok, van kb. 200 rongyom, és nagyon sok jó fegyverem. Nem tudom mire kéne költenem, mert nem igazán hiányzik semmi. Talán egy ütősebb és nagyobb rakterű hajó.
    Megnézem majd mik vannak, illetve a hajó építést is.

Új hozzászólás Aktív témák