- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Flipper PC-n!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Egyszer megint kidobott 5 perc után, de aztán órákig ment, úgyhogy két nap alatt, 8 órát nyomtam, pedig elég ambivalens érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban.
Alapvetően tetszik, és be is rántott, de tényleg vicces hogy ezt nyomták ki az elmúlt 1 évben.
Pro:
Féltem tőle, de egész jó a gunplay. Boxon érezni hogy ez egérre lett kitalálva, de az irányítás nem rossz, lehet benne osztani.
Sokan szidták az elnagyolt tájak miatt, de helyenként igencsak szép a játék. A bevilágítás, a tárgyak szép textúrái, és az aprólékos kidolgozás is jellemző rá.
A zene és a hangok elsőrangúak, ez nagyon sokat hozzátesz az összképhez.
A Digipick egyszerű, de nagyszerű.Kontra:
Sok a tartalom, de valahogy üresnek, és műanyagnak hat. Nem lesz az open-world toplistán, az fix.
Nincs jármű a felszínen, illetve az űrhajóval sem lehet repülni. Az űrben van egy gagyi kis repkedés, fix háttér előtt.
Az UI megszokható, de logikusabb is lehetne. Zavar, mert brutál sok a menüben matatás.
Helyenként nagyon ciki, hogy töltőképernyőt használtak, még ha a töltés ultragyors is.
Az árusoknál kevés a lóvé, miközben folyamatosan ömlik a loot. Kombinálva a lassan fejleszthető hátizsák kapacitással, vicces helyzeteket eredményez.Egyelőre 13-mas szinten vagyok, van kb. 200 rongyom, és nagyon sok jó fegyverem. Nem tudom mire kéne költenem, mert nem igazán hiányzik semmi. Talán egy ütősebb és nagyobb rakterű hajó.
Megnézem majd mik vannak, illetve a hajó építést is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- Spórolós topik
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest