Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter #44392 üzenetére
azt se felejtsd el, hogy ott van meg a mothership core amit tabozni kell szinten....de a legidegesitobb, mikor bekerul egy oracle a seregbe, es elveszi a hotkeyt
amugy nekem a sajat tapasztalatom az ki tamad/lepi meg a masikat. Volt, hogy ketszer akkora mmm+viking+ghost sereget szedtem le, mert eppen otthon ecozott, mikor ratamadtam, aztan azt sem tuta, hogy fiu-e vagy . es, volt az is, hogy ketszer akkora seregem volt papiron, de a terran kozelebe sem tudtam menni, mert a vikingekkel folyamatosan szedte az observerem, ezek utan a ghostok cloak-olva nyomtak ram az emp-t., es minden hasznalhato unit gyakorlatilag csak golyofogo vol (abbol is a bovli kategoria)..azt gondolom, hogy egy bizonyos szintig, azonos tudas mellett...legyen ez a szint mondjuk gyemant/master eleje op a toss gomboca terran ellen, de afelett azonos tudassal mar a terran sokkal durvabb mint addig volt a toss...en legalabbis ezt tapasztaltam, gyemantig feljutottam, nagy raizgulas nelkul (eleg volt, hogy az asszon nem volt otthon 10napig), de ott mar szivtam rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest