Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
l.skywalker #997 üzenetére
Az még hagyján, de az Új Remény trench run utolsó jeleneteit is a felesége vágta össze, mert az ő megoldása lineáris, unalmas volt.
-
l.skywalker
titán
Én inkább azt érzem, hogy a Disney nem a kész értéket vásárolta meg, hanem jövőbeni befektetésként tekintett rá. Kvázi mondhatni, ugyanabba a hibába esett, mint Lucas, aki az 1-2-3-al ráment a minden-mindegy alapon, úgy is minden hülye megnézi, megveszi és lesz belőle pénz dögivel.
És a spin-off filmek ebben jók és én ide veszem a Solo-t is, hogy nem érezni rajtuk azt a fajta stílust, hogy a sztori másodlagos, csak "nézzétek mekkorát tudok ugrani". A Rogue One szinte erősen sztori orientált, a Solo-ban is inkább ezt érzem erősnek.
De a trilógiával kapcsolatban (7-8-9), független attól, hogy (most esik le, hogy rosszul írtam az előbb, a 8-ast láttam. A 9-est nem) vannak karakterek, jelenetek amik nem rosszak, azt érzem, hogy a Disney ezzel akart egy nagyon határozott pontot rakni a Lucas éra végére. És ezt érzem a 7-8-9-ben, hogy ez egy funkcióval bíró trilógia, amivel levágták Han-t, Leia-t és Luke-ot, akik a klasszikus és még megkérdőjelezhetetlenül sikeres Star Wars-t képviselték.
Az ep 1-2-3-al pedig nem nagyon kellett a Disney-nek foglalkoznia, hiszen alig van átfedés az ottani és a 7-8-9-es része között, másrészt pedig nem képviseltek akkora értéket mint a 4-5-6
-
.LnB
titán
Na igen, Jar Jar is már egy szörnyű vicc volt.
Szerintem a Rogue One messze a legjobb Disney féle SW film. Annak ellenére is, hogy nagyon érezhető alatta az a sok dolog ami a vágószobában maradt, vagy az újraforgatások miatt elveszett (Tony Gilroy).
Edwards egy nagyon jó rendező lenne, ha nem nagy stúdióknak dolgozna. Ezt a Monsters-szel bebizonyította. Aztán a Warner által dirigált Godzilla után még képes volt a Disney alá is beállni... Megnézném az ő verzióját, sokkal komorabbnak, és nyersebbnek írták le eleinte. De ez a Disney-nek nem volt elég "cuki" ezért poénokat írtak bele, változtattak a komor hangulaton...Egyszerűen a Disney nem akart érett filmet előadni, mert abból nem folyik be annyi pénz a merchandising-ból.
A Disney nem a Star Wars rajongók számára "alkot". Hanem új, fiatal rajongókat próbál meg bevonzani. És akkor a nőkről, ázsiai országokról még nem is tettünk említést. Ott nem kreatív munka folyik, hanem excel alapú, gazdasági kockázatelemzés. Úgy meg k*va nehéz egyedit alkotni.
De legalább jól pofára estek Johnson ámokfutása után. Be is húzták a féket rögtön. Akár hányszor megnézem a IX-et, röhögni tudnék ahogy Abrams oltja Johnson f*szságait.Az egész kilencedik film, egy tűzoltás.
-
Ah, én már herr Lucast is felpofoztam volna Jar Jar Binksért, de a Disney-nek még azt is sikerült alulmúlnia... A Solo egyszerűen semmilyen, ráadásul nagyon messze van az eredeti történettől, a Rogue One önmagában elfogadható lenne, ha ez sem lenne univerzumnyi távolságban az eredetitől...
-
.LnB
titán
Most, hogy kiderült, hogy hölgy vagy, választhatnál valami csajos arcképet ehelyett a Májküldzsekszon helyett.
Én se repdesek örömömben azok után amit a Disney letett az asztalra.
Elfogadom inkább, a VIII. részt leszámítva. Az egy fertő. Kathleen Kennedy évek óta el kellett volna távolítani az SW éléről. És Dave Filoni-t kinevezni a helyére.
A Mandalorian se tetszett nekem annyira, mert egy eyecandy cukiságra építenek benne végig, a baby Yoda-ra. És ha azt kivesszük a képletből, akkor nem marad sok minden amiért szeretni lehetne. Gina Carano helyett is el tudnék képzelni valami jobb casting-ot. De a Disney cuccai közül egyértelműen a jobban közé tartozik még így is.
-
l.skywalker
titán
-
solena
tag
A Black Saber az már a CW-ben is felbukkan, Pre Vizslánál, mint a Vizsla klán és a Death Watch vezetőjének járó fegyver, mivel a Dark Saber eredetileg az eddig egyetlen mandalori származású jedi fegyvere volt.
Azért a Rebels sztoriját átolvastam, hogy képben legyek, de nem tette vonzóvá, hogy befejezzem a sorozatot (pedig a mandalori polgárháború érdekesnek tűnik, de nem merem megnézni, hogyan prezentálják
). Nekem a Disney-féle SW nagyon elment egy olyan irányba, ami nem kifejezetten jön be. Persze, lehet, hogy a könyvek jobbak, de még nem mertem megvenni egyet sem (azt nem mondom, hogy a zuram kivágna érte, mert ha valaki, ő aztán vérfan, gyakorlatilag majdnem az összes, mára már Legend kategóriába besorolt regény megvan, és irgalmatlan mennyiségű makettet épített belőlük), nem tudom, hogy megérné-e, vagy a falhoz vágnám.
A Mandalorian sorozat bejött, zseniális a hangulata, mintha a SW-t ötvözték volna a Firefly-jal
Várom a második évadot.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #989 üzenetére
A fiam 7 éves. Most láttam elérkezettnek az időt, hogy most már végignézhette az összeset. Megjelenési sorrendben haladtunk a Skywalker Saga-val. Ami így utólag nem volt a legjobb ötlet, időrendben kellett volna. Aztán lement a Rogue One is, tegnap pedig a Solo feléig jutottak . Szóval mi is most vagyunk túl sokadjára az egészen. Igaz, én a VIII-at nem tudom elfogadni, sírni tudnék miatta. A Solo meg egy nagy semmi, (azért én csak fél szemmel néztem tegnap).
Úgy kezdtem nála, hogy megmutattam neki a Rebels-t. Az tetszett neki, utána álltunk neki a filmeknek.
-
.LnB
titán
A Rebels-ban vannak olyan dolgok, amiket máshol is tovább vittek. Például a Mandalorian-ba a Black Saber-t, bár azt a Rogue One-ban is említik. A negyedik évadban viszont a Disney féle SW legjelentősebb lépése van benne. Ráadásul amit ott felvezettek, az a IX-ben szépen kicsúcsosodott, de a Mandalorian-ban lesz igazán jelentősége szerintem.
Aztán a Rebels mellett szól a felnőtt Ahsoka (L). Aki szintén fel fog tűnni a Mandalorian-ban, ahogy Ezrát is pletykálják. Kicsit gyermetegen indul a Rebels, ez tény. De a végére eléggé komollyá válik az egész. És feltűnik sok fontos karakter benne.
-
solena
tag
A Clone Wars azért alapvetően be van szorítva két film közé, és 3 évnyi háborút kell kell bemutatnia. Nagyívben nézve a sztori tényleg nem nagy szám, a Rebels nagysztorija összetettebb. De az egyes epizódoktól akkor is falramásztam, nagyon érezhető, hogy a célközönség a 10-12 éves korosztály, míg a CW esetében inkább 14-16, főleg a vége felé.
A második évad végén hagytuk rá a sorozatot, oké, látványos harc volt, de nekem nem adta. Az már sokkal emlékezetesebb volt a CW-ben, amikor a főgonosz elpicsázza a két dathomirit. Vagy a második geonosisi csata ("még jó, hogy a bogarak nem tudnak célozni"). Vagy a rész, amikor Fives bemutatkozik a sorozatban, majd később a zöldfülű, képzésből frissen kiesett klónból hogyan lesz ARC-trooper, meg mi lesz vele később. Oké, a mandalori vonulattal nem értek egyet (pacifista királynő? wtf?), de annyi baj legyen. -
.LnB
titán
A Rebels-nek jó a sztorija. Sokkal jobb mint a Clone Wars-é. A filmeken felül, a Rebels bővíti legjobban az SW világát (manapság, mozgókép formájában). Már a második évad végi harc is nagyon epic. Az első évadon túl kell lenni. Onnantól kötelező, ha valaki SW fan.
Tud valaki, valamit az augusztusban megjelenő Light of the Jedi regény megjelenéséről itthon? Érdekelne a A Test of Courage (szeptember) és az Into the Dark (október) is. De egyenlőre semmi infót nem találok az elsőről se.
-
solena
tag
válasz
anorche1 #984 üzenetére
Szia!
Azok közül, amiket láttam, amire mindenképpen keríts sort, az a két Clone Wars. De előbb a minisorozattal kezdj, gyakorlatilag ott fekteti le Tartakovksy a teljes Clone Wars sorozatot. A rendes sorozathoz közvetlenül kapcsolódik a Clone Wars animációs movie, szóval, ha azt nem láttad, a két sorozat közé iktasd be.
A Rebels kissé nyögvenyelős, főleg egy Clone Wars után (a sztori alapvetően pár évvel a Yavini csata előtt játszódik), lényegesen egyszerűbb a történetvezetése. Vannak benne egész jó epizódok, de igazából a a 2. évad végén én ráhagytam a sorozatot.
A Resistance ugye a a legújabb trilógia előtt játszódik pár évvel. Egy részt láttam belőle félig, nem győzött meg, hogy nézzem.
A többi minisorozatot meg nem láttam, ahogy az ewokosat sem.
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
"Hala" a virusnak, picit tobb idot toltok otthon. Ezert be szeretnem potolni a star wars sorozatokkal kapcsoaltos lemaradasom. A wiki szerint van egy par:
1 Animated series1.1 The Ewoks and Droids Adventure Hour (1985–1987)
1.2 The Clone Wars (2008–present)
1.3 Star Wars Rebels (2014–2018)
1.4 Star Wars Resistance (2018–2020)2 Micro-series
2.1 Clone Wars (2003–2005)
2.2 Star Wars Blips (2017)
2.3 Star Wars Forces of Destiny (2017–2018)
2.4 Star Wars Galaxy of Adventures (2018–present)
2.5 Star Wars Roll Out (2019–present)Mi az ajanlott sorrend, mivel kezdjem, mit ajanlotok?
-
solena
tag
válasz
l.skywalker #981 üzenetére
Nem tudom, láttam-e valamiben (elvileg a Sin Cityk, amik ismerősek, de nem ragadt meg különösebben a szerepe), így ebbe a részébe nem állok bele.
A Clone Warst viszont érdemes megnézni, vannak benne elég komoly részek, és ahogy haladnak az évadok, úgy lesz egyre elborultabb és sötétebb. Várom, hogy végigtolják a záróévadot, aztán beütöm maratonba (nem szeretek hétről-hétre követni sorozatot).
A Rebels viszont nem jött be. Lehet, ott már túl fiatal a célközönség, és ezért nem érint meg. -
solena
tag
válasz
l.skywalker #979 üzenetére
Hát, nem tudom. Oké, van kontaktlencse meg cgi a kék szemhez, ezt még megemésztem. De egyáltalán, miért kéne Tanót bevonni a sorozatba? Lehet ahhoz lesz köze, hogy segít "hazavinni" a Gyermeket, de ha jól rémlik az idővonala a Rebelsnek (legalábbis amit a wookipedián olvastam Tano adatlapján - lehet, mégis be kéne fejezni a sorozatot?), akkor két évvel az endori csata után lett vége a sorozatnak, és álltak neki megkeresni Ezra Bridgert. Akkor most wtf? (Bár az csak három évvel van korábban, mint a The Mandalorian...)
-
l.skywalker
titán
Rosario Dawson lesz Ashoka Tano a Mandalorian második évadjában:
https://twitter.com/starwarstuff/status/1241049934897582081 -
l.skywalker
titán
-
macilacus
senior tag
válasz
macilacus #976 üzenetére
Most, hogy ide beírtam megint rákerestem a neten, hátha megvan már jobb változatban "A Birodalom királynője". Erre megvolt majdnem tökéletes "pdf"
Cirka másfél óra mókolás és már ez is olvasható "epub"
Teljes a sorozat megvan mind a 119 könyv ez az oldal szerinti összeállításban "epub" formátumban -
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Ezen az oldalon szereplő 119 könyvből 118-at már sikerült viszonylag jó minőségű "epub" formátumú e-könyvbe megszereznem
Sajnos a Paul Davids, Hollace Davids szerzőpárostól a A Birodalom királynője csak nagyon ócska szcennelt "pdf" formátumban tudtam megszerezni
Valakinek nincsen véletlenül meg valami jobb verziójú e-könyvben -
Málnabeach
csendes tag
Sziasztok! A Clone Wars 7. évada kapcsán összedobtam egy videót arról, hogy szerintem miért is zseniális a sorozat. [link]
Előre is köszi, ha szántok rá időt! -
l.skywalker
titán
2010-ben leforgatott teszt anyag egy Underworld című sorozathoz, ami végül ugye nem valósult meg:
https://www.youtube.com/watch?v=_tpTOwXVu8g&feature=emb_title -
maximilian4
addikt
Szia. Bocsi a késői válaszért. Ebay-ről. Én konkrétan tőle: [link]
Sok japán eladó is adja postaköltség nélkül, de az a tizeniksz euro spórolás nem ért annyit, hogy kockáztassak. Nagy a doboza, szóval tuti kiszednék vámon, így meg kényelmes, mert tán 25-én adta fel és 30.-án már nálam volt. -
soo277
őstag
válasz
maximilian4 #965 üzenetére
Meg lehet kérdezni honnan van?
nagyon brutál -
maximilian4
addikt
válasz
l.skywalker #970 üzenetére
-
l.skywalker
titán
válasz
maximilian4 #967 üzenetére
Én csak a hagyományos forgalomban kapható figurákat vettem eddig. De ez jól néz ki
-
macilacus
senior tag
-
maximilian4
addikt
válasz
l.skywalker #966 üzenetére
Nem sajna. Pvc+Abs, de sajna így is elég borsos ezeknek a kotobukiya modelleknek az ára. Cserében nagyon részletgazdag és “élethű”. Már amennyire egy star wars karakter nevezhető élethűnek. De még arra is figyeltek, hogy egy mezei 1/10-es méretarányú trooperhez képest egy fejjel magasabb az 1/10-es captain phasma, hiszen a filmben is így van. (Trónok harca Brienne játsza).
[link]
A kövi hónapban kylo ren a kiszemelt, csak mire Japánból ideér. -
l.skywalker
titán
válasz
maximilian4 #965 üzenetére
Hú! Fém? Nagyon jó
-
stoon
addikt
Üdvözletem! van esetleg a The Mandalorian-ről külön topik vagy csak itt lehet róla diskurálni?
-
soo277
őstag
-
Micsurin
nagyúr
A Clone Wars sorozatról van bármi hír a 12 beígért részen kívül? (Mandalóri háborút letolják és ennyi? Vagy lehet bízni benne, hogy valóban felveszik és folytatják a sztorit?)
-
l.skywalker
titán
190ezret kinek ér meg 2 TIE ihlette fotel?
-
l.skywalker
titán
Ridley nem lesz benne az új trilógiában [link]
-
l.skywalker
titán
válasz
Micsurin #956 üzenetére
A 101-es normál klón ezred volt. A Screaming Eagles - az igazai 101-es (a második vh-ban) nyomán sok concept art született és jó is lett volna pár fekete alapon aranysárga díszítést látni. A klón-birodalmi kommandóról talán Traviss könyvsorozata a legjobb, de olyan direkt hadászati mélységekbe ez sem megy bele. Ez is inkább regény:
Republic Commando: Hard Contact
Republic Commando: Triple Zero
Republic Commando: True Colors
Republic Commando: Order 66
Imperial Commando: 501stA magyar címekért nem vállalok felelősséget, a kedvencem az Order66
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker #955 üzenetére
Na akkor ne offoljunk.
Eddig 101-es Para egységet conceptartként és valami képregény szerű mini sorozatban láttam ha jól rémlik onnan ugrott be, hogy a 2nd Airborne c.-n kivül ott láttam még Para egységet.
Köszi a Purge infót nekem fejre és testpáncélra ha nem is 1:1 de a fentebbi volt az első tippem.
Egyébként van valami olvasmányosabb ajánlott könyv kimondottan kevésbé ismert klón alakulatokról?
Nem feltétel, hogy fordított legyen. Ha van angolul már bőven jó vagyok. -
l.skywalker
titán
Jönnek az új Star Wars Mini Series képregények
Külön érdekes, hogy lesz egy rész Snoke-nak szentelve, hátha most már meg lehet tudni róla valamit.
-
l.skywalker
titán
***FIGYELEM SPOILER VESzÉLY***
EP9-el kapcsolatos nyilvánvaló infót osztok meg képpel:
A Rise of the Skywalker-ben már benne lesz a Knights of the Ren Rey látomásában voltak a 7. részben: -
l.skywalker
titán
Star Wars: Jedi - Fallen Order
Az EA töltött fel egy animált GIF-et és egy új Twitter háttérképet a játékhoz: [link]
Ez a fegyver határozottan valami sokkoló bot szerű fegyvernek a letört feje lehet. Olyan kicsit mint az Imperia Royal Guard vagy mint a Magna Guard robotok fegyvere.
-
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
Jövő héten szombaton mutatja be az EA és a Respawn először részletesebben az új készülőben lévő Star Wars: Fallen Order játékát.
Hivatalos leírás a honlapon:
"From Respawn Entertainment comes a brand-new action adventure game which tells an original Star Wars™ story around a surviving Padawan set shortly after the events of Star Wars™: Episode III - Revenge of the Sith™. The game will be releasing Holiday 2019."Amit eddig tudni lehet:
- tps, akció-kalandjáték lesz [link]
- single játék lesz [link]
- Unreal Engine 4-ben fejlesztik, nem a Titanfall és Apex-nél használt módosított Source Engine-en fut.[link]
- a God of War 3 rendezője vezeti a csapatot [link]
- a sztori, a karakterek és cinematic részeknél közreműködött Chris Avellone (Kotor2, Fallout 2, Fallout: New Vegas) [link]
- a sztorija szerint illeszkedni fog a SWU kánonba [link]
- olyan lesz mint a Force Unleashed a Mountain-Dew tulajdonságok nélkül (bármit is jelentsen ez) [link]
- a játéknak lesz egy sötét hangulata [link]Forrás: resetera
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest