- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
solena
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha a mennyiség mellett a minőségre is odafigyelnek, akkor reméljük

-
solena
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem hangzik rosszul, a Solo-film egyetlen értékelhető alakítása volt Donald Glover
(csak ne csesszék el) -
solena
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jól hangzik, bírtam őket abban a pár részben
Kicsit a Nullásokra emlékeztetnek (mennek a saját fejük után, és kilógnak a sorból), csak nincs bennük a mandalori örökségük. -
solena
tag
-
solena
tag
Néha a látszólagos semmi történet is lehet jó történet. Nem kell mindig a világot megmenteni
A személyes karaktertörténetek is vihetik előre a cselekményt, és nem kell galaxisrengetőnek lennie.A Disney bármit is szét tud barmolni. Ha behozzák Boba Fettet, az nagyon két dudás lesz egy csárdában eset lesz. Mandót a Death Watch találta, és ami eddig leesett, az alapján egy hozzájuk közelálló/támogató klán fogadta be és nevelte fel, míg Boba Fett élete első tíz évében Jango Fettől True Mandalorian nevelést kaphatott. Jango Fett családját anno a Death Watch nyírta ki gyerekkorában, és Jaster Mereel fogadta örökbe, aki később Mand'alore-rá vált, és a Mandalor Polgárháborúban a Death Watch megölte, és Jango Fett lépett a helyére.
Szóval, ha tartják magukat az eddigi sztorikhoz, akkor elvileg csúnya hirig lehet belőle.
-
solena
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nyáron jön vmi elcseszett reggelizőpehely a Gyermekkel a borítóján... Mikor megláttam egy Mando csoportban, elég hangosan kicsúszott egy fierfek a számon. Szerintem a Disney vérszemet kapott, hogy az első élőszereplős sorozatuk ilyen jól szerepelt, csak éppenséggel szerintem a népek nem a merch f*szságok miatt nézik (oké, cuki a "bébiyoda", de nem azért néztem), hanem a sztori, az atmoszféra és a karakterinterakciók miatt lesz eladható (és lehetnek merchek).
-
solena
tag
A Black Saber az már a CW-ben is felbukkan, Pre Vizslánál, mint a Vizsla klán és a Death Watch vezetőjének járó fegyver, mivel a Dark Saber eredetileg az eddig egyetlen mandalori származású jedi fegyvere volt.
Azért a Rebels sztoriját átolvastam, hogy képben legyek, de nem tette vonzóvá, hogy befejezzem a sorozatot (pedig a mandalori polgárháború érdekesnek tűnik, de nem merem megnézni, hogyan prezentálják
). Nekem a Disney-féle SW nagyon elment egy olyan irányba, ami nem kifejezetten jön be. Persze, lehet, hogy a könyvek jobbak, de még nem mertem megvenni egyet sem (azt nem mondom, hogy a zuram kivágna érte, mert ha valaki, ő aztán vérfan, gyakorlatilag majdnem az összes, mára már Legend kategóriába besorolt regény megvan, és irgalmatlan mennyiségű makettet épített belőlük), nem tudom, hogy megérné-e, vagy a falhoz vágnám.A Mandalorian sorozat bejött, zseniális a hangulata, mintha a SW-t ötvözték volna a Firefly-jal
Várom a második évadot. -
solena
tag
A Clone Wars azért alapvetően be van szorítva két film közé, és 3 évnyi háborút kell kell bemutatnia. Nagyívben nézve a sztori tényleg nem nagy szám, a Rebels nagysztorija összetettebb. De az egyes epizódoktól akkor is falramásztam, nagyon érezhető, hogy a célközönség a 10-12 éves korosztály, míg a CW esetében inkább 14-16, főleg a vége felé.
A második évad végén hagytuk rá a sorozatot, oké, látványos harc volt, de nekem nem adta. Az már sokkal emlékezetesebb volt a CW-ben, amikor a főgonosz elpicsázza a két dathomirit. Vagy a második geonosisi csata ("még jó, hogy a bogarak nem tudnak célozni"). Vagy a rész, amikor Fives bemutatkozik a sorozatban, majd később a zöldfülű, képzésből frissen kiesett klónból hogyan lesz ARC-trooper, meg mi lesz vele később. Oké, a mandalori vonulattal nem értek egyet (pacifista királynő? wtf?), de annyi baj legyen. -
solena
tag
válasz
anorche1
üzenetére
Szia!
Azok közül, amiket láttam, amire mindenképpen keríts sort, az a két Clone Wars. De előbb a minisorozattal kezdj, gyakorlatilag ott fekteti le Tartakovksy a teljes Clone Wars sorozatot. A rendes sorozathoz közvetlenül kapcsolódik a Clone Wars animációs movie, szóval, ha azt nem láttad, a két sorozat közé iktasd be.
A Rebels kissé nyögvenyelős, főleg egy Clone Wars után (a sztori alapvetően pár évvel a Yavini csata előtt játszódik), lényegesen egyszerűbb a történetvezetése. Vannak benne egész jó epizódok, de igazából a a 2. évad végén én ráhagytam a sorozatot.
A Resistance ugye a a legújabb trilógia előtt játszódik pár évvel. Egy részt láttam belőle félig, nem győzött meg, hogy nézzem.
A többi minisorozatot meg nem láttam, ahogy az ewokosat sem.
-
solena
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem tudom, láttam-e valamiben (elvileg a Sin Cityk, amik ismerősek, de nem ragadt meg különösebben a szerepe), így ebbe a részébe nem állok bele.
A Clone Warst viszont érdemes megnézni, vannak benne elég komoly részek, és ahogy haladnak az évadok, úgy lesz egyre elborultabb és sötétebb. Várom, hogy végigtolják a záróévadot, aztán beütöm maratonba (nem szeretek hétről-hétre követni sorozatot).
A Rebels viszont nem jött be. Lehet, ott már túl fiatal a célközönség, és ezért nem érint meg.
-
solena
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát, nem tudom. Oké, van kontaktlencse meg cgi a kék szemhez, ezt még megemésztem. De egyáltalán, miért kéne Tanót bevonni a sorozatba? Lehet ahhoz lesz köze, hogy segít "hazavinni" a Gyermeket, de ha jól rémlik az idővonala a Rebelsnek (legalábbis amit a wookipedián olvastam Tano adatlapján - lehet, mégis be kéne fejezni a sorozatot?), akkor két évvel az endori csata után lett vége a sorozatnak, és álltak neki megkeresni Ezra Bridgert. Akkor most wtf? (Bár az csak három évvel van korábban, mint a The Mandalorian...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A személyes karaktertörténetek is vihetik előre a cselekményt, és nem kell galaxisrengetőnek lennie.
). Nekem a Disney-féle SW nagyon elment egy olyan irányba, ami nem kifejezetten jön be. Persze, lehet, hogy a könyvek jobbak, de még nem mertem megvenni egyet sem (azt nem mondom, hogy a zuram kivágna érte, mert ha valaki, ő aztán vérfan, gyakorlatilag majdnem az összes, mára már Legend kategóriába besorolt regény megvan, és irgalmatlan mennyiségű makettet épített belőlük), nem tudom, hogy megérné-e, vagy a falhoz vágnám.