Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HPAA

őstag

gondolkodtam sokat ,írjak-e valamit is ide,de csak nem bírm magamba tartani

spoileres ...
    a nagy várakozás után ugye ott ülök a moziban , már a 12 éves fiammal , akinek adagoltam az eddigi történetet ,szereti is , ő is "fan" lett...
    mire lement a mozi és jövünk kifelé , kicsit mindkettőnkben megkattan valami, nem is nagyon beszélgetünk , csak hazafelé a kocsiban
    a látvány , meg az effektek , a kevesebb cgi ,mind jó , de semmit nem ér egy ilyen gyenge , és általában mondhatni borzasztó történeti szál mellett
    a számtalan logikai baki amit már írtatok csak a kezdet , de hogy ilyen módon haljon meg sokunk kedvenc karaktere,az nonszensz
    lehet a sminkesek nem vállalták be Fordot a köv filmre már , és ki kellett írni , meg a balesetek ugye , de kérdem én: biztos,hogy ezt kellett ...?
    számomra is elmenne egy betétfilmnek,azon még szórakoznék is , de a fő cselekmény szál folytatásának ???miért kell generációk kedvencét ilyesminek kitenni ? , eléldegélhetnének a háttérben ,teret engedve az újaknak, azok csinálják csak amit akarnak.
    inkább nem is folytatom , mert szép nem lenne amit írok a forgatókönyvíró/rendező csapatról
    de az biztos , hogy itt számomra valami véget ér , és ez fáj :o

Új hozzászólás Aktív témák