Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1101) #93794560 válasza Redneck (#1100) üzenetére


#93794560
törölt tag

Az előzménytrilógia a furcsaságai ellenére tartotta a fő irányvonalat, ami a Jedi lovagok és a Sith-ek ellentétét illeti. A Skywalker család történetével, a köztársaság bukásával és a birodalom felemelkedésével foglalkozott, és volt benne koncepció.
Amit én a folytatástrilógiában az idióta történeten kívül kifogásolhatónak láttam, az az, hogy a főszereplők csak úgy elvoltak egymás társaságában, de nem volt köztük semmiféle igazi baráti kapcsolat. A klasszikus trilógiában érezhető, hogy Luke, Han, Leia és Chewbacca barátok, és valamilyen szinten kötődnek egymáshoz. Han megmenti Luke életét, Luke pedig Han Solo-ét, mert barátok. Ugyanez igaz Leia vonatkozásában is, aki a Birodalom visszavágban az egyértelmű veszély ellenére mégis visszamegy Luke-ért a Bespin-re, és kockáztatja az életét Hasn Solo-ért is.
A folytatástrilógia főszereplői csak elvannak együtt, de arctalan, és jellegtelen figurák. Talán Daisy Ridley az egyetlen, aki belefért volna egy méltó folytatásba.

Ami a Baljós árnyakat illeti, kulcsfontosságú epizód, mert itt indul be az a folyamat, ahogy Palpatine szépen lassan ellehetetleníti az elődjét, Valorum főkancellárt, hogy a helyére kerülhessen, és ezzel beindítsa az egész gépezetet az uralkodóvá váláshoz, és a Birodalom felépítéséhjez.

(#1102) l.skywalker válasza Redneck (#1100) üzenetére


l.skywalker
félisten

Igen az Episode 1 talán nem annyira gagyi, sokat emel a színvonalon, hogy nincs még benne Hayden Christensen és van benne Darth Maul és Qui-Gon. De a 2-3 szerintem nem lett elég drámai, vagy csak Christensen miatt vagyok vele ennyire kritikus. De még az ébredő erőt sem érzem olyan rossznak. Valahogy a 2-3 és a 8-9 amik nem hozták így utólag bennem azt, amit szerettem volna az egésztől. Nem éreztem, hogy a sztori megrengette volna az univerzumot.

Szerintem amúgy a legérdekesebb történetszál amit folytatni lehetne az a 3 és a 4 közötti időszak lenne. Sok alkotás érintette ezt az időszakot (Rogue One, Mandaloriai, videójátékok (Force Unleashed, Fallen Order), jön a Cassian Andor sorozat, feltehetőleg az Obi Wan film/sorozat is érinteni fogja) és annyira hosszú időszakot ölel fel, hogy adja magát még oda több komolyabb alkotás is.

De nekem személy szerint a legjobban az esne, ha a Thrawn történetszállal csinálnának valamit, lévén ő végül nem került a süllyesztőbe és rém izgalmas karakter.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1103) l.skywalker válasza #93794560 (#1101) üzenetére


l.skywalker
félisten

Én most a Clone Wars-t nézem és abban is nagyon sok nagyon jó apró darab kerül a helyére, az egész Palpatine "hatalomátvétel" kirakósban. Nézem a rajzfilmet, 36 éves fejjel és annak drukkolok, hogy ne ez/az történjen, miközben tudom, hogy de, meg fog történni :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1104) Redneck válasza #93794560 (#1101) üzenetére


Redneck
veterán

Szerintem is jó rész volt, én a másodikat szeretem kevésbé, főleg a CGI és a szerelmi vergődés miatt. A klónozós szál nem volt rossz, ahogy a a harmadik rész hangulat váltása sem, bár az eltúlzott, sokszor gagyi CGI-s befejező párbajt nem szeretem.
Az új trilógia karakterei szerintem nagyon rosszak, Daisy Ridley 72 fogsoros feje ultra idegesítő, és a visszahozott öreg Carrie Fisher is zavart. Az Erő Ébredésében, egyedül Harrison Forddal nem volt bajom, de őt viszonylag hamar nullázták sajnos.

l.skywalker:
A második részben én sem voltam Hayden Christensenért oda, de a harmadikban szerintem jó volt. Kicsit túltolta a hülyegyereket, de amikor Vaderré vált, átjött a játéka.
Én is támogatnám a Thrawn storykat, vagy egy Shadows of the Empire filmet, de ezekre elég kevés az esély. Leginkább egy sötétebb hangvételű, Sithekről szóló filmnek örülnék.
A Clone Warst sajnos nem tudtam megszeretni, pedig többször próbáltam. Logikátlan volt, nem tetszett az animáció, és azt éreztem hogy erősen a merchandiseról szól. Ahsoka Tano is irtó irritáló volt számomra, kb. annyira mint Rey.

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#1105) #93794560 válasza Redneck (#1104) üzenetére


#93794560
törölt tag

A folytatások lehetőségét alaposan lekorlátozza az a fránya idő, ami csak telik. Carrie Fisher meghalt, a többiek is megöregedtek, és ahogy a Mandalorian utolsó részének záró jelenete után kiderült, a hardcore rajongók fejében és lelkében még mindig a Jedi visszatérben látott szereplők képe él. Náluk Luke Skywalker még mindig fiatal, ahogy Leia is. Bár Han Solo idősebb, de ott még ő is az ereje teljében lévő pasas volt.
Ezeknek a karaktereknek az életre hívásához CGI-ra lenne szükség. S ki tudja, ezt bevállalja-e valaki?

[ Szerkesztve ]

(#1106) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Star Wars: The High Republic's New Jedi Characters Explained in New Infographic

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1107) #93794560


#93794560
törölt tag

Áll a bál a Lucasfilm és a rajongók között. A Mandalorian befejező jelenete sok rajongót meghatott, és ezekről sok regálós videó van fent a youtube-on. A Lucasfilm egyik prominense, Pablo Hidalgo posztot tett közzé róla a twitteren, a rajongókon gúnyolódva. Most balhé van. Néhány nappal később bocsánatot kért, de ez elég hiteltelennek tűnt. Eközben Mark Hamill is megszólalt, hogy a Mandalorian meglepetésszerű vége után sok ember rájött, hogy valójában mindig is ezt az irányt szerette volna a STAR WARS világában. Úgy tűnik, Kathleen Kennedy és kegyeltjei egyre nehezebben fogadják el azt a tényt, hogy elvesztették a rajongók támogatását, és Jon Favreau, Dave Filoni és George Lucas féle vonalat akarják, s a nagyságos asszony hívei sorra közlik a rajongókon gúnyolódó tweet-jeiket. Úgy tűnik a folytatástrilógia kritikusai és a régi kánon hívei egyre nagyobb teret nyernek, de hogy ennek mi lesz a vége, azt nem lehet tudni.

(#1108) l.skywalker válasza #93794560 (#1107) üzenetére


l.skywalker
félisten

Csatlakozom. Jon Favreau kezébe simán leraknám a franchise sorsát.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1109) #93794560 válasza l.skywalker (#1108) üzenetére


#93794560
törölt tag

A Mandalorian egyèrtelműen kiválóra sikerült, bár még nem èrtem a végére. A befejező pár percet már rengetegszer láttam, és valóban olyan befejezés, amiről még sokàig fognak beszélni. Most arról is jöttek hírek, hogy a Lucasfilm a folytatástrilógia filmjeit vágással kikozmetikázná, kivágva belőle azokat a részeket, amikben Luke Skywalker negatív antihősként lett bemutatva. De ez véleményem szerint szarcukrozás. Hiába cukrozzàk a fekáliát, nem lesz belőle csoki.

(#1110) Phobion válasza #93794560 (#1107) üzenetére


Phobion
őstag

"ennek mi lesz a vége, azt nem lehet tudni"

Attól tartok, hogy semmi. :W

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#1111) Redneck válasza Phobion (#1110) üzenetére


Redneck
veterán

Ha a gagyi, diznis-PC vonallal nem hoznak annyi bevételt, a "régi rajongóknak készült" tartalmak ellenében, biztos elgondolkoznak. :U

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#1112) #93794560 válasza Redneck (#1111) üzenetére


#93794560
törölt tag

A filmnézési szokások az utóbbi években átalakultak. Az emberek már alig-alig járnak moziba, a sorozatok korát éljük. Az embereket jó sorozatokkal lehet a képernyő elé kötni. Gyanítom, hogy a STAR WARS esetében is ezt a vonalat fogják tolni.

(#1113) Redneck válasza #93794560 (#1112) üzenetére


Redneck
veterán

Nincs ezzel baj, csak nem mindegy milyen célközönséget céloznak vele. Az SW univerzum hatalmas, de gyökerek és mondanivaló nélküli történetekre, karakterekre, plusz erőltetett polkorrektségre, szerintem kisebb az igény. Ha nem így lenne, az új trilógia is többeknél betalált volna.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#1114) #93794560 válasza Redneck (#1113) üzenetére


#93794560
törölt tag

Az utóbbi időben kiderült, hogy Kathleen Kennedy szemèt igazából Luke Skywalker domináns karaktere zavarta leginkább, mert túlságosan férfiközpontúnak tartotta a klasszikus részeket. Ezért akarta megöletni Luke-ot, és helyére egy női főhőst tenni, Rey-t.
Mindenesetre kiderült, hogy rengeteg nő is Luke Skywalker-t akarta látni, amint ezt a sok reaction videóból is látni lehetett. Amikor Favreau-ék előálltak azzal a tervvel, hogy visszahozzák Luke-ot, Kennedy azt követelte az alkotóktól, hogy a dark troopereket kaszaboló fénykardos jelenetek ne legyenek benne a vėgleges változatban, csak az, ahogy belép. Végûl csak belekerûltek, és telitalálatnak bizonyult.
A nagyságos asszonynak meg fő a feje. Időközben Mark Hamill a twitteren közzėtette, hogy látta a reagálós videókat, és nagyon örül, hogy a rajongók nem felejtették el Luke Skywalkert.

(#1115) Redneck válasza #93794560 (#1114) üzenetére


Redneck
veterán

Még jó hogy nem felejtettük el. A Mandalorian második évadának vége, mindenkinek tetszett, bárkivel beszéltem. Abban a pár percben több SW volt, mint az új trilógiában összesen.

Van, amit nem lehet ezzel a liberális-PC vonallal rövid távon elérni. Úgy gondolom ezt bizonyítja, az új részek sikertelensége is, amikkel Kennedy néni, alaposan bakot lőtt.
Hiába divat most a badass női karaktereket tolni, általában nem működnek jól.
Rey karakterével nem lett volna semmi gondom, ha találtak volna egy jó színésznőt, és egy értelmes SW történetbe helyezik. Ez nem sikerült.
Sikerült viszont, kínosan nevetségessé tenni az öreg Skywalker mestert, így búcsúztatva a karakterét. Ha nincs a Mandalorian második évadának vége, maradt volna a keserű szájíz.

Én az ilyen Kathleen Kennedy féle producerekből, inkább nem kérek, és remélem mások is így vannak vele.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#1116) #93794560 válasza Redneck (#1115) üzenetére


#93794560
törölt tag

Az a baj, hogy a folytatástrilógia már le lett forgatva, és aszerint Luke Skywalker maradt egy idióta figura, bármit is hoznak be a most következő sorozatokba.
Bár ha jól belegondolok, a folytatástrilógiát tekinthetjük úgy, mintha nem is létezne, legalábbis a STAR WARS rajongók számára. Azt a három filmet egyetlen normális SW rajongó sem fogja elfogadni. Akiket meg nem érdekel, azoknak meg mindegy.

(#1117) venom8888


venom8888
őstag

Hali. Amugy miert nem derult meg ki,hogy Grogu vérét mire is használták fel? Van mar 11 star wars film,es egyikben sem volt még utalás.

(#1118) #93794560 válasza venom8888 (#1117) üzenetére


#93794560
törölt tag

A midi-chlorianok miatt van rá szükség. Akinek a vérében sok van belőlük, az erős az Erőben. Ez az első epizódból derûl ki, amikor Qui-Gon megvizsgálja Anakin vérét.

(#1119) #93794560


#93794560
törölt tag

Amúgy új fejlemėnyek vannak a Lucasfilm vs. rajongók háborúban. Mark Hamill ismét bejegyzėst tett közzé a Twitteren. Kiállt a rajongók mellett, és példaként kitette azoknak a youtube videóknak a linkjét is, ahol a rajongók sorra pozitívan reagálnak Luke Skywalker megjelenésére az utolsó epizód végén. Mindemellett azt írta, hogy ez nagyon jólesett neki.

(#1120) venom8888 válasza #93794560 (#1118) üzenetére


venom8888
őstag

Nem anakint csinálták Grogu vérével,mert a mandalorianban Luke jott meg menteni grogut es a tobbieker,es akkor mar anakin halott volt,mert meg olte. Tehat nem jol mondod kkor

[ Szerkesztve ]

(#1121) venom8888


venom8888
őstag

Tehat 2 kérdojel van
Ki Anakin apja
Es mire hasznaktak fel Grogu vérét

De lehet a kovetkezo 3 sw sorozatban kiderul valami
Obi van kenobi sorozat,uj mandalorian,boba fetr,es az a jedi csaj aki a mandoban volr,annak is lesz sorozata.

[ Szerkesztve ]

(#1122) Miklós315 válasza venom8888 (#1120) üzenetére


Miklós315
aktív tag

"Nem anakint csinálták Grogu vérével"
Persze, hogy nem, hanem arra utalt gb4400, hogy a Baljós árnyakban vezették be ezt a midikloriános vérbigyót a misztikum szétverése és a tudományos okfejtés (Erő-érzékenység) vonatkozásában. Tehát a Mandalorianben Grogu vére azért kell, hogy felhasználják valamire (pl. Dark Trooperek fabrikálására vagy másra, ez kérdéses maradt, bár a DT-ek "érezhették" Luke-ot a jelenetben, de mindegy, egyelőre nem tudjuk).

[ Szerkesztve ]

"Szerintem."

(#1123) #93794560 válasza venom8888 (#1121) üzenetére


#93794560
törölt tag

Nem jól értelmezted, amit írtam. A vėr úgy jön a képbe, hogy akinek a vérében midi-chlorianok találhatók nagyobb mennyiségben, az erőssé válik az Erőben. Ha kinyerik a midi-chlorianokat Grogu véréből, bárkit beolthatnak vele.

(#1124) venom8888


venom8888
őstag

Es hogy alakulhat ki hegység,hó ,es lelegezheto levego a halalcsillagon? Hegyek millio évek alatt alakulnak ki.

(#1125) #93794560


#93794560
törölt tag

Új hírek kezdtek terjedni a Disney-Lucasfilm felől. Bár ezt hivatalosan még nem erősítették meg, de a hírek szerint a Disney vezére, Bob Chapek látva a Mandalorian sikerét, felvetette lehetőségként, hogy Kathleen Kennedy helyére átmenetileg George Lucast kéri föl. Mivel George Lucas nem alkalmazottja a Disney-nek, hanem független, ezért az elnöksége ideiglenessége az új elnök megválasztásáig tarthat, de ez a lépés is jelzi, hogy a Disney felsőbb vezetése is szakítana a Kennedy féle vonal terveivel, inkább a Lucas-Favreau-Filoni hármas terveit preferálná.
Reméljük, igaz lesz a hír!

(#1126) Phobion válasza #93794560 (#1125) üzenetére


Phobion
őstag

'don't do that, don't give me hope' : (

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#1127) venom8888 válasza #93794560 (#1125) üzenetére


venom8888
őstag

Fuuu az igen baszo lenne :D Star Wars bol nincs olyan,hogy eleg.
Mult heten meg neztem 9 reszt, most jon az utolso. 4K, Dolby :)

[ Szerkesztve ]

(#1128) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Arra figyeljetek kérlek, hogy ne legyen itt Mandalorian spoiler. Nem mindenki látta még

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1129) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Star Wars games now branded under Lucasfilm Games, beginning a "new era" of game development for the franchise

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1130) minek?:S


minek?:S
őstag

Sziasztok srácok!

Lenne pár kérdésem könyvekkel kapcsolatban, remélem tudtok segíteni. Egyszer már bele akartam kezdeni pár éve, akkor még nem sok fogalmam volt arról, hogy mi a legendák és mi a kánon, ezért össze vissza vettem őket, és azóta is olvasatlanul hevernek a polcomon. Időközben rájöttem, hogy a legendák nem különösebben érdekelnek, ezért szeretném lecserélni azokat a könyveimet kánonbeliekre. A kérdésem az lenne, hogy [link] ez mennyire megbízható forrás, illetve mennyire friss?

Másik kérdésem az lenne, hogy az előbb említett összesítésben nincsenek benne a:

George Lucas - Csillagok háborúja
Donald F. Glut - A Birodalom visszavág
James Kahn - A Jedi visszatér

könyvek. Miért? A forrás hibás vagy ezek a könyvek tényleg nincsenek benne hivatalosan a kánonban?

Üdv.:M.

(#1131) macilacus válasza minek?:S (#1130) üzenetére


macilacus
senior tag

Szia!
Én innét szoktam nézni és ebben benne vannak.

Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.

(#1132) minek?:S válasza macilacus (#1131) üzenetére


minek?:S
őstag

Viszont ez megint a legendákban megjelent könyveket sorolja fel. Itt is megtaláltam őket [link], csak ugye ez megint nem kánon. Ezért vagyok kíváncsi, hogy az oldal téved vagy hivatalosan nem tartoznak bele ezek a könyvek a kánona?

Üdv.:M.

(#1133) macilacus válasza minek?:S (#1132) üzenetére


macilacus
senior tag

Tudtommal az a kánon amikor időrendben felsorolja őket Yavin előt, Yavin után, és ez az.
YE 25 793-tól
YU 41.5-ig
(Ahogy látom tévedtem, de it van a kánon is)

Az oldal tartalom jegyzéke:
Tartalomjegyzék
Kánon
Legendák
A Közátársaság-előtti időszak
A Régi Köztársaság időszaka
A Birodalom felemelkedésének időszaka
A Lázadás időszaka
Az Új Köztársaság korszaka
A Hagyaték időszaka

[ Szerkesztve ]

Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.

(#1134) minek?:S válasza macilacus (#1133) üzenetére


minek?:S
őstag

Hát ugye a Legendákba azok a könyvek tartoznak, amiket a Disney felügyelete alatt írtak ... úgy, ha jól sejtem a könyvek 95%-a. Kánon pl a filmek vagy CW, Mandalorian. Ezért is állok értetlenül a dolog előtt, hiszen a Wookiepedia szerint is a legendákba tartoznak.

Üdv.:M.

(#1135) venom8888


venom8888
őstag

Basszus, rengeteg tortenet van meg a Star Wars ban. es meg folyamat irjak, mert jonnek ki a kepregenyek. Remelem halalomig tudom elvezni az univerzumot.

(#1136) venom8888


venom8888
őstag

Az obi wan sorozatba az eredeti szinesz ter vissza?

(#1137) MageRG válasza Redneck (#1115) üzenetére


MageRG
addikt

Rey karaktere egy idegesítő Mary Sue lett (már az EP7 végére), pedig erősen indult.
Luke meg egy bárgyú legkisebb királyfiból alakult át komoly jellemfejlődéssel egy érett, melankolikus hőssé.

"What is bravery, without a dash of recklessness!"

(#1138) macilacus válasza minek?:S (#1134) üzenetére


macilacus
senior tag

A Legendákba nem azok a könyvek tartoznak amik a disney felügyelete alatt írtak.
Kicsit utána néztem és két féle Star Wars kánon van.
Az egyik a régi a George Lucas féle, amibe a Legendákba levő könyvek jó része benne van, de hogy pontosan melyikek azt nem tudom.
A másik pedig a disney féle, ami a régiből az alapműveken kívül mindent kidobott. és létrehozta a maga trágyakötegét. Hozzáteszem, hogy azért tartom trágyakötegnek, mert kidobták a meglévőket mintha nem is lettek volna, ráadásul a saját készítésű műveik is ellentmondanak egymásnak, sőt az alapműnek is.

Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.

(#1139) minek?:S válasza macilacus (#1138) üzenetére


minek?:S
őstag

Közben én is kicsit utánanéztem. Konkrétan van egy Rixon nevű srác youtubeon, neki van egy discord szervere és ott érdeklődtem körül. A lényeg, hogy a kánon ugye azt takarja, ami az első 6 film és a TCW, meg amit a felvásárlástól kiadtak a Disney felügyelete alatt. Plusz infóként megkaptam -bár mintha valahonnan már hallottam volna-, hogy a "legendákat" még maga Lucas sem ismerte el hivatalosan. Én sem tartom jó ötletnek, hogy kukáztak mindent, mert ahogy hallottam sok jó könyv volt köztük, viszont azért érthető is, több száz könyvet kellett volna átnézni stbstb, jóval egyszerűbb volt így.

Üdv.:M.

(#1140) minek?:S válasza minek?:S (#1139) üzenetére


minek?:S
őstag

Ja igen és kifelejtettem, hogy amit még mondtak az az volt, hogy a filmek regényei azért nem tartoznak bele a kánonba, mert egyrészt bőven a Disney-éra előtt íródtak, másrészt eltérnek a filmtől - akár az új filmek regényei, csak utóbbinál a Lucasfilm ezt engedélyezte.

Üdv.:M.

(#1141) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1142) l.skywalker


l.skywalker
félisten

The new Star Wars: Knights of the Old Republic is reportedly in the works 'outside of EA'

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1143) venom8888 válasza l.skywalker (#1142) üzenetére


venom8888
őstag

kiraly, amugy most jelenleg a Star Wars Battlefront 2 a legjobb game.

(#1144) l.skywalker válasza venom8888 (#1143) üzenetére


l.skywalker
félisten

Szerintem a régiek mindet erik. KOTOR 1-2, Republic Commando, Jedi Academy. Sajnos ezek az újak nekem annyira nem begyere.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1145) #93794560 válasza l.skywalker (#1144) üzenetére


#93794560
törölt tag

Anno a Jedi Academy-t sokszor végigjátszottam. Nagyon szerettem azt a játékot. Szuper volt padawanból Jedi lovaggá válni. S ha jól csináltad, akkor a többieknél hamarabb válhattál teljes jogú Jedivé.

(#1146) Phobion válasza l.skywalker (#1144) üzenetére


Phobion
őstag

A mai napig nem értem, hogy miért nem készül a Republic Commando 2. :W

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#1147) minek?:S válasza l.skywalker (#1144) üzenetére


minek?:S
őstag

Én a régiekkel nem játszottam, de szerintem a JFO egész pofás lett.

Üdv.:M.

(#1148) soo277


soo277
őstag

Eddigi legjobb,Jedi Academy,Republic Commando,Kotor1,2,F.o
Ezeket felülmúlni,hát rajta

[ Szerkesztve ]

BT: wersoo#21211

(#1149) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Próbálkozik az Ubi link

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1150) venom8888 válasza l.skywalker (#1149) üzenetére


venom8888
őstag

kurvara oregszek, ahogy jonnek ki a SW sorozatok,es jatekok, nem lessz ez igy jo.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.