Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
unleashedvik
csendes tag
válasz
volvoguy
üzenetére
meg kell mondjam komolyan gondoltam és köszönöm a válszodat de!
hogyan cseréljem ki a procimat amikor olyan őskövület hogy már nincs olyan foglalatú
proci ami jó nekem ha annyira okos mindenki adjon egy címet ahonnan tudo venni lga 487
es foglalatú kétmagos procit (ami már NINCS) alaplap csere nélkül a vga ról annyit hogy nem rossz
és szerintem az sem sokkal jobb ami a te birtokodban van valamint még azt szerettem volna megjegyezni hogyha kevésnek találja a procit miért indult el? ha kevésnek találná a vga-t miért indult el? és ha min 2 gb ram kell neki miért indult el? lényegesen kevesebb a gépem
mint a tiedé az tény .. Gondolom Látjátok hogy nem vagyok egy nagy géptudós
De szerintem nem az igény teszi ezt a hibát valamint hogyan patcheljek amikor folyamatosan kifagy az elején??
köszönöm a válaszodat mégegyszer..
HELP
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest