Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz
remington2
üzenetére
Tégy úgy
Én még jópár tolgot kiszeretnék próbálni,de előbb kicsit élvezni akarom a "munkám" gyümölcsét. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
remington2
üzenetére
Korábban azért megérte, van jó néhány magyar ST könyvem, bár többségét még apám vette, a legfiatalabb azt hiszem a Voyager Equinox dupla rész könyvben és könyv formájában a Nemezis.
Meg van még SG Atlantisz könyvem is magyarul, holott az is réteg cucc.
-
madgie
titán
válasz
remington2
üzenetére
Hm, míg a sógoroméknak nem jött a gyerek (kettő), addig rá lehetett volna venni a fordításra. Feliratos DS9-okban "allard" néven ő ügyködött anno

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
remington2
üzenetére
de, lehet szerezni vele dilithiumot, csak azt tiltották le, hogy mindezt fél perc alatt lehessen.
-
Robokutya
senior tag
válasz
remington2
üzenetére
Lessél Zen árat dilitíum váltásra most brutálisan levitték az árát 184 dilitium 1 zen szerintem egy kitartó dilitium framolással kb meglehet az a 2000 zen most nem akarom kiszámolni hány nap alatt de kb másfél hónap tuti kell hozzá 370.000 di kell ezzel az árral kb ha jól sejtem

-
Plutor
aktív tag
válasz
remington2
üzenetére
Igen SMS-t küldtem.
Gyors biztonságos,de drágább.
3 lehetőség lesz az SMS-s fizetésnél.Jól nézd meg melyiket választod,mert nem egyformák az áraik! -
Plutor
aktív tag
válasz
remington2
üzenetére
Ha az utolsó küldetésről beszélsz,akkor csak ki kell nyírni mindenkit.
Az egyik turbólift működik csak,amivel a felső szintre tudsz menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én még jópár tolgot kiszeretnék próbálni,de előbb kicsit élvezni akarom a "munkám" gyümölcsét.