Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Konfigos

őstag

válasz Plata #14585 üzenetére

Hatalmas tévedésbe vagy ezzel,rajtad kívül,meg pár emberen kívül mindenkinek ecje van(kinek több kinek kevesebb) és dilije nincs mert ami van azt elupolja vagy zenes hajókat vesz belőle ha összegyűlt.Plusz ez a 70% is iszonyatos túlzás mert pont azt az értéket adtad meg aki veszi zent a játékba nem pedig farmolja úgy ahogy te,és annak olyan olyan könnyű kivenni kulcsot és felrakni exre eladni mint a zent dilire váltani és azzal uppolni.

Lényegébe én rajtad kívül egy valakit tudok aki nálunk van pont és hasonló mennyiségű dilivel rendelkezik mint te vagyis neki több van azt hiszem mert 30m finomított van kb,de ezzel szembe olyanok akiknek van legalább 100m ecje kb mindenhol találsz.

A dilifarm ugyanúgy menne most is mint korábban mert nem csak az upgrade miatt farmolnak,ec-t viszont sokat húzhattak volna ki a zsebekből akár,arról nem beszélve hogy a dilifarmhoz nem kell semmi affinitás kb,az ec szerzéshez meg annál több ha valaki sokat akar.Monotonitásba kb egykutya kettő,pár embert ismerek aki pont annyit tölt exezéssel mint te admiralityvel meg ilyen olyan pvekkel,mindkettőnek megvan a haszna,az egyik keres hetente 500m-1b-t te meg mondjuk 300k dilit(csak saccoltam) Kinek ez kinek az jön be,unalmasságra mindkettő ugyanolyan unalmas és monoton akár beismered akár nem.Farm az farm minden értelembe,vannak érdekes egyének akik persze élvezik ezt mint pl te,vagy ő az ec farmot (igaz az akire gondolok és amúgy külföldi keres vele szerintem hetente átszámítva kb 50ezer forintot mellékesbe vagy többet,tehát az már megint más ha azért ba*ik el az ember napi pár órát hogy annak az árából egy fullos nyaralást fizessen a családnak évente és vegyen magának ezt azt) Ezzel arra akartam célozni hogy a tiednek úgymond nincs értelme,de ez nyilván marhára mindegy ha te ezt élvezed :DDD

Új hozzászólás Aktív témák