Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?

- 

LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

FireKeeper

üzenetére
						Nálunk inkább a kezdéssel van a probléma.

4-ből 3 kollégánál folyamatosan villog/fekete kockák vannak a képernyőn. Nekem kb minden 2. töltés után kiszedi az embereimet a hajóból. 2 nap után már most halálra idegesít. Ez eddig is megvolt vagy ez valami új bug és csak régebben nem tűnt fel?
Ha a villogásra nem sikerül megoldást találni, lehet inkább az Eve felé fordulnak.
 (próbálták már a shadereket, fényeket állítani, DX9/11-et váltani, de max 1-2 képernyő töltés után újra előjön). Annyira pedig nem régi a játék.Eladni/eladományozni szerintem nem éri meg. Mondhatni soha ne mond, hogy soha. Nekem megvan a saját példám, amit így gyorsan meg is osztanék, hátha más nem esik bele ebbe a gödörbe: kb 5 évig neveltem egy MMOban egy karaktert, geareltem, skilleztem, majd abbahagytam a játékot, így bedobtam egy baráti guildben a közösbe, hogy használják, de ne vegyenek le róla semmit. Néhány évvel később mikor visszatértem már nem tudták visszaadni, mert valahogy eltűntek a cuccai (nem gearmilles játék volt, visszatéréskor is maxos cuccai voltak), a karaktert meg lenyúlta egy akkor a guildből már távozott emberke. (pedig nem is magyar guild volt
)Lényeg a lényeg: én azóta minden MMOban abbahagyás előtt rendet rakok, ami időtálló azt elteszem, ami nem azt eladom/játékbeli pénzé teszem, majd elköszönök. Ha egyszer úgy alakul, hogy visszamegy az ember, jó az, ha várja valami, hidd el.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
 - Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)