Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz FireKeeper #10819 üzenetére

Nálunk inkább a kezdéssel van a probléma. :(

4-ből 3 kollégánál folyamatosan villog/fekete kockák vannak a képernyőn. Nekem kb minden 2. töltés után kiszedi az embereimet a hajóból. 2 nap után már most halálra idegesít. Ez eddig is megvolt vagy ez valami új bug és csak régebben nem tűnt fel?

Ha a villogásra nem sikerül megoldást találni, lehet inkább az Eve felé fordulnak. :( (próbálták már a shadereket, fényeket állítani, DX9/11-et váltani, de max 1-2 képernyő töltés után újra előjön). Annyira pedig nem régi a játék.

Eladni/eladományozni szerintem nem éri meg. Mondhatni soha ne mond, hogy soha. Nekem megvan a saját példám, amit így gyorsan meg is osztanék, hátha más nem esik bele ebbe a gödörbe: kb 5 évig neveltem egy MMOban egy karaktert, geareltem, skilleztem, majd abbahagytam a játékot, így bedobtam egy baráti guildben a közösbe, hogy használják, de ne vegyenek le róla semmit. Néhány évvel később mikor visszatértem már nem tudták visszaadni, mert valahogy eltűntek a cuccai (nem gearmilles játék volt, visszatéréskor is maxos cuccai voltak), a karaktert meg lenyúlta egy akkor a guildből már távozott emberke. (pedig nem is magyar guild volt :B)

Lényeg a lényeg: én azóta minden MMOban abbahagyás előtt rendet rakok, ami időtálló azt elteszem, ami nem azt eladom/játékbeli pénzé teszem, majd elköszönök. Ha egyszer úgy alakul, hogy visszamegy az ember, jó az, ha várja valami, hidd el.

Új hozzászólás Aktív témák