Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-03-08 14:21:11

LOGOUT.hu

Star Trek Online -=MMORPG=-

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9331) Raulblanco válasza gerisz23 (#9328) üzenetére


Raulblanco
aktív tag

Te azt írtad, craftolt egy crtd3-as beamet, erre az esélyed alapból 1 az 56-hoz sima fegyverekből, nem emlékszem már hogyan kell, de most így fejben gyorsan végigjátszva szerintem 56 féle fegyver variáció létezik acc, crtd, crth, dmg szorzókkal, úgy hogy 3 van belőle a fegyveren.

Tehát craftolni egyet, amennyiben véletlenszerű egy sima beam craftolásánál a szorzó kimenet, szerintem az, nagyjából 2% esélyed van craftolni egy crtd3-as beamet. Erre az 1 az 56-hoz jön még egy x 4-es szorzó, ha a 4. szorzót nézzük, feltételezve, hogy azok a fegyverek nem kaphatnak over, snare, stb szorzót, tegyük fel nem kapnak, de már így is 1 a 224-hez az esélyed erre a mutatványra.

Nyilván ha csak veszel egyet, és próba szerencse, akkor 25% az esélyed az alap 4 szorzóval, de...

Kétlem, hogy tartani kellene attól, hogy DR másnapján tele lesz az exchange crtd4-es fegyverekkel.
Főleg úgy, hogy szerintem egy peches craft után egy crtd3 dmg szorzós fegyver még olcsóbb lesz mint az alap mielőtt megvetted, pont azért, mert az eddig tökéletes szuperfegyverből már egy helyrehozhatatlan vendor trash lett, aki meg költ ilyenre, az nem fog crtd3 dmg-t venni, hanem crtd4-et fog, így a crtd3 dmg mehet olcsón a piacra, hogy elvigye valaki. De majd meglátjuk :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.