Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz Dinomano #4355 üzenetére

Köszi! Lassan haladok a többi résszel is, majd felteszem őket. Csak ma 2x pusztult meg a folyamat végén az AI, így 3 óra gépidőm ment a levesbe. :D

Az a villódzás az emblémával ráadásul nem is volt konzisztens. Mondjuk 87-ben jelent meg a sorozat, szóval kb. akkor forgatták mikor születtem, az akkori CGI meg ezt tudta. Mondjuk Soaron meg Behemoth elég baszón nézett ki annó, de még ma is.

Egyébként azt figyeltem meg, hogy az egyik epizód végén mikor a csillagok háborújára hajazó stáblista van és repülnek abban a járatban, az ottani villódzó felületeket kiiktatta az AI feljavítás. :)

*még az tenne csodát, ha előkerülne valakinek egy normális minőségű kópiája magyar szinkronnal, na abból még jobb feljavítást lehetne csinálni. Itt vannak helyzetek, mikor a hátrébb álló karakterek arca konkrétan csak egy paca az eredeti felvételben, ahhoz képest eléggé helyrehozta az AI amit lehet.

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák