Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
Megvettem végül a division-t. Abszolút nem értem ezt a game of the year faszságot, mert elájulva abszolút nem vagyok. Jó játék, a hangulat nem nagyon jön át, viszont sok minden van ami nagyon jó, a látási viszonyok számomra nagyon életszerűre vannak csinálva, nem is beszélve a havazásról. A harcrendszer is kifejezetten jó, a killswitch óta imádok fedezék mögűl kilövöldözni. Viszont nem tetszik hogy 2-3 fejes kell egy alap ellenfélbe, egy ilyen komolyabb sárga meg lila csíkos ellenfélbe meg egy tárat is a fejébe ereszthetek az is kevés. Valaki fentebb említette, hogy a diablora emlékezteti kicsit a játék, én inkább borderlands-et mondanék. Fegyver meg páncél fejlesztésben tényleg sok a lehetőség. A grafika viszont számomra csak egy erős közepes 1080p high-on. Lehet hogy változik a következő 2-3 nap játszás hatására a véleményem valamilyen irányba, de nekem ez a játék 7/10 ami nagyon jó örülök, hogy megvettem. De goty csak a méggyengébb konkurencia reményében lehet, bár jönni fog a blood and wine szóval erősen kétlem.
Pénteken szívesen játszanék, az itteni srácokkal. Utoljára általánosban multiztam duke nukem és starcraft szintü játékokat kb 14 évvel ezelőtt tehát biztosan új élmény lesz számomra

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- iPhone topik
- Hardverfogócska a kertben
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Drenadar